De danske mestre kommer på besøg
De danske mestre kommer på besøg
De danske mestre kommer på besøg
De danske mestre kommer på besøg

De danske mestre kommer på besøg

Der venter en svær opgave på søndag klokken 15:00, når Aalborg Håndbold gæster Tønder

Skrevet d. 29. september 2017 af
Flemming Sørensen
De danske mestre kommer på besøg

Selvom Aalborg Håndbold har fået en lidt svingende start på turneringen, så er de storfavoritter til at vinde på søndag i Tønder. Det er et stjernespækket mandskab og de er forsvarende Danmarksmestre. 

Når TM Tønder søndag eftermiddag klokken 15:00 løber på banen mod Aalborg Håndbold, så er det med bevidstheden om, at de skal spille op til deres ypperste, hvis der skal point på kontoen. Aalborg Håndbold spillede Champions Leaugue i midtugen i Kiel, hvor de efter en fremragende indsats til slut måtte bøje sig, og indkasserede et nederlag på 27-26. Aalborg Håndbold blev mestre i forrige sæson, og har sagt farvel til en af de allerbedste spillere i Håndboldligaens historie, norske Sander Sargosen, der skiftede “Nordens Paris” ud med det rigtige Paris, og nu tørner ud for PSG Håndbold. Søndagens gæster fra Limfjordens Hovedstad har dog stadigvæk et stærkt hold, hvor profiler som målmand Mikael Aggefors, fløjspillerne Buster Juul og Patrick Wiesmach, samt de stærke bagspillere Martin Larsen, Janus Smararson, Andreas Holst og Tobias Ellebek, vil sætte hjemmeholdet under pres.

TM Tønder er stadig uden point i 888-ligaen i denne sæson, men der var igen mod Aarhus, opløftende momenter i spillet. Desværre var der også perioder, hvor vi ikke får lavet tilstrækkelige mål, og så rykker modstanderne fra os. I sidste hjemmekamp mod TTH Holstebro lavede holdet et fornemt come back og var med til 18-18, inden en lang scoringspause betød at gæsterne smuttede fra os. Det skal undgås på søndag, og der skal samme indstilling til som sidst Aalborg Håndbold var på besøg. Det var den 23.december 2016, hvor vi var tæt på at lave en stor overraskelse, men hvor drengene fra postnummer 9000 til slut havde flest kræfter.

Skal der point på kontoen, så skal holdet have en enorm opbakning. Så kom i Tønder Hal 2 på søndag og hjælp vores hold til sejr mod Aron Kristjanssons tropper.

Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.

Vi ses i hallen – SAMMEN ER VI STÆRKE!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden