Defensiv nedtur

TM Tønder var stærkt svækket af afbud fra Thomas Clausen, til kampen mod HEI i Skæringhallen. Alligevel kom holdet strålende fra start. HEI scorede først, men på bl.a. 2 mål fra Lars Kooij og to fra Benjamin Holm, kunne TMT bringe sig foran 5-1. Simon Egtved tog hvad der kom og der blev løbet contra. Det så rigtigt godt ud og 7 minutter før pausen var stillingen 12-9 i vores favør. Så kom et af de ærgerlige udfald vi desværre har, og på 6 minutter blev det hele vendt på hovedet og HEI bragte sig foran 14-12. Niclas Buch sørgede for at det blev 14-13 ved pausen.

TM Tønder kom skævt ud til 2.halvleg. Fire mål af hjemmeholdet i de første 5 minutter gjorde det til 18-13. Fra 9-12 til 18-13, det gjorde ondt, men TMT kæmpede videre og fik reduceret til 19-17. I en forsvarssituation kom Troels Vejby til at træde en fløj på foden og fik direkte rødt og så manglede endnu en bagspiller. Midtvejs i 2.halvleg stod der 22-20, men HEI kunne nærmest score efter behag. Hverken forsvar eller målmand fik fat i noget og med 6 mål i træk blev det 28-20. Endnu et kostbart udfald, som blev afgørende og så kunne HEI vinde 31-25.

Dagens lyspunkt var Lars Kooij, der med 6 mål gjorde en god figur.