Dennis Klinge er tilbage
Dennis Klinge er tilbage
Dennis Klinge er tilbage
Dennis Klinge er tilbage

Dennis Klinge er tilbage

Skrevet d. 8. september 2016 af
Kim Møller
Dennis Klinge er tilbage

Første år efter skilsmissen med SønderjyskE stod Dennis Klinge på mål for TM Tønder. Nu er han tilbage.

Dennis Klinge har været vidt omkring siden de unge år i Tønder SF og Sparta i Skærbæk. Tønder SF- Kolding HK – Kolding IF – Otterup HK – GOG – Svendborg TGI – SønderjyskE – TM Tønder – Skanderborg Håndbold – Ribe Esbjerg HH – Vejle Håndbold – Stoholm – Give og nu TM Tønder hvor det hele startede. Jo, Dennis Klinge har været vidt omkring, men hvad var det så der trak i ham, da TM Tønder gav ham tilbuddet som målmandstræner?

– Grunden til at jeg i sommers takkede ja til Claus og Tønder skyldes følgende. Jeg havde andre jobs på hånden som målmandstræner for den nye sæson igen, men var ikke i tvivl da muligheden i Tønder opstod. Jeg er selv født og opvokset i Tønder Kommune, og har et stærkt tilhørsforhold til egnen selvom jeg idag bor i Kolding. Det at jeg kan komme tættere mine forældre i Skærbæk og familien i Tønder betyder meget. Jeg syntes det er stort for Tønder at få den oplevelse af af spille med i landets bedste række, og kan jeg gøre en lille forskel betyder den meget. En rigtig Tønder mand som min svigerfar Palle Lauridsen, som via hans virke på Ugeavisen brændte for af få Tønder på landkortet, for ham ville dette have været mega stort med liga i Tønder. Han døde af kræft nogle år tilbage, men hvor ville det have været stort for ham at opleve Tønderhal 2 denne sæson. Det skulle desværre ikke være sådan, men han var faktisk nok den første jeg tænkte på da jeg skulle tage beslutning. Så også med ham i tankerne var jeg ikke i tvivl på noget tidspunkt. Så er sikker på han kigger med over skulder i år. Jeg ved ikke om ugeavisen stadig kører de “KEDDE” historier som Palle var med til at skrive hver uge, men så giver jeg ham da lige min egen KEDDE historie med denne sæson tilbage i Tøndertrøjen……

Hvad kan du gøre for keeperne i TM Tønder?

– Jeg har som målmandstræner en stor erfaring i bagagen, og ved jeg er godt til at “glide” ind i en trup. Jeg har i år to forskellige typer af målmænd, og det ser jeg som et stort plus at arbejde med. Jeg kan give sparring til trænerteamet, og sammen med dem være med til målrettet at justere samarbejdet mellem målmænd og forsvar. Vi skal i år matche vores modstanderes redningsprocenter for at have en chance i kampe. Men det er jeg nu også sikker på vi kan, for talentet har vores keepere.

Cheftræner Claus Lyngsøe er meget begejstret for sin nye målmandstræner og påpeger at Dennis Klinge straks gik i gang med at guide keeperne, nærmest før kontrakten var underskrevet, og i det hele taget er Claus meget begejstret for det arbejde Klinge udfører med Christian og Emil.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden