Dennis Klinge er tilbage
Dennis Klinge er tilbage
Dennis Klinge er tilbage
Dennis Klinge er tilbage

Dennis Klinge er tilbage

Skrevet d. 8. september 2016 af
Kim Møller
Dennis Klinge er tilbage

Første år efter skilsmissen med SønderjyskE stod Dennis Klinge på mål for TM Tønder. Nu er han tilbage.

Dennis Klinge har været vidt omkring siden de unge år i Tønder SF og Sparta i Skærbæk. Tønder SF- Kolding HK – Kolding IF – Otterup HK – GOG – Svendborg TGI – SønderjyskE – TM Tønder – Skanderborg Håndbold – Ribe Esbjerg HH – Vejle Håndbold – Stoholm – Give og nu TM Tønder hvor det hele startede. Jo, Dennis Klinge har været vidt omkring, men hvad var det så der trak i ham, da TM Tønder gav ham tilbuddet som målmandstræner?

– Grunden til at jeg i sommers takkede ja til Claus og Tønder skyldes følgende. Jeg havde andre jobs på hånden som målmandstræner for den nye sæson igen, men var ikke i tvivl da muligheden i Tønder opstod. Jeg er selv født og opvokset i Tønder Kommune, og har et stærkt tilhørsforhold til egnen selvom jeg idag bor i Kolding. Det at jeg kan komme tættere mine forældre i Skærbæk og familien i Tønder betyder meget. Jeg syntes det er stort for Tønder at få den oplevelse af af spille med i landets bedste række, og kan jeg gøre en lille forskel betyder den meget. En rigtig Tønder mand som min svigerfar Palle Lauridsen, som via hans virke på Ugeavisen brændte for af få Tønder på landkortet, for ham ville dette have været mega stort med liga i Tønder. Han døde af kræft nogle år tilbage, men hvor ville det have været stort for ham at opleve Tønderhal 2 denne sæson. Det skulle desværre ikke være sådan, men han var faktisk nok den første jeg tænkte på da jeg skulle tage beslutning. Så også med ham i tankerne var jeg ikke i tvivl på noget tidspunkt. Så er sikker på han kigger med over skulder i år. Jeg ved ikke om ugeavisen stadig kører de “KEDDE” historier som Palle var med til at skrive hver uge, men så giver jeg ham da lige min egen KEDDE historie med denne sæson tilbage i Tøndertrøjen……

Hvad kan du gøre for keeperne i TM Tønder?

– Jeg har som målmandstræner en stor erfaring i bagagen, og ved jeg er godt til at “glide” ind i en trup. Jeg har i år to forskellige typer af målmænd, og det ser jeg som et stort plus at arbejde med. Jeg kan give sparring til trænerteamet, og sammen med dem være med til målrettet at justere samarbejdet mellem målmænd og forsvar. Vi skal i år matche vores modstanderes redningsprocenter for at have en chance i kampe. Men det er jeg nu også sikker på vi kan, for talentet har vores keepere.

Cheftræner Claus Lyngsøe er meget begejstret for sin nye målmandstræner og påpeger at Dennis Klinge straks gik i gang med at guide keeperne, nærmest før kontrakten var underskrevet, og i det hele taget er Claus meget begejstret for det arbejde Klinge udfører med Christian og Emil.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden