“Det var stolpe ind mod Skanderborg”
“Det var stolpe ind mod Skanderborg”
“Det var stolpe ind mod Skanderborg”
“Det var stolpe ind mod Skanderborg”

“Det var stolpe ind mod Skanderborg”

TM Tønder træner Torben Sørensen er lettet over, at det i går var "stolpe ind" for hans mandskab

Skrevet d. 14. december 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
“Det var stolpe ind mod Skanderborg”

Der var vild jubel hos hovedparten af de mange tilskuere i Tønder Hal 2, da Rolf Ravn med to sekunder igen kastede sig gennem Skanderborgs forsvar og studsede bolden i mål. Dermed sikrede han sejren til hjemmeholdet, og efter slutsignalet rungede gennem hallen, var der ekstatisk jubel blandt spillere, ledere og publikum. Men selvom træner Torben Sørensen sprang rundt i jubeldans, så handler det om at holde begge ben på jorden:
“I går havde vi marginalerne med os i afgørelsen – heldigvis. I mange andre kampe synes jeg, at vi har haft en række situationer, hvor det har været “stolpe ud”. I går var det “stolpe ind”, og i disse tætte kampe skal der en lidt held med for at vinde. I går skabte vi rigtig mange store chancer, laver 28 mål, men har også perioder, hvor der bliver brændt for meget. Heldigvis tør vi i går at “slippe håndbremsen” og spille med risiko. Jeg synes også det var befriende at se, hvordan vi kommer til en række scoringer efter “hurtig midte” og ikke mindst contra scoringer. Det er faser af spillet, hvor vi i denne sæson ikke har fået nok udbytte, dog har tendensen også på dette område været opadgående.”

En afgørende faktor i går, var de skiftende forsvarsformationer som TM Tønder varierede med. Specielt da holdet gik frem i 3:3 forsvar, betød det at holdet fik overtaget:
“Skanderborg laver godt nok 27 mål, men jeg synes faktisk at vi – især i 2. halvleg – står godt i forsvaret. Da vi går frem i et offensivt forsvar, får vi taget initiativet tilbage i kampen, og bringer os i front. Alligevel kommer Skanderborg op til slut, og afgørelsen bliver en gyser. I går turde vi spille og tage chancen – også til slut. Det betyder, at vi beholdt begge point i Tønder – det er jeg rigtig, rigtig glad for!”

Alle der var i Tønder Hal 2 i går oplevede, hvilken fantastisk hjemmebane TM Tønder har. På dage som i går, må det absolut være en af de mest stemningsfyldte håndboldbaner i Danmark. Opbakningen har også stor betydning for alle omkring holdet:
“Det var fantastisk som vi blev støttet i går. Begge holds supportere var med til at skabe en intens og herlig kulisse. Vi er alle meget glade for den store tilslutning der er til vores hjemmekampe, og vi håber ligeså mange vil tage turen i hallen den 23. december, når Århus Håndbold kommer på besøg”, slutter en glad TM Tønder træner, Torben Sørensen.

 

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
6 timer siden