Direktør og Sportchef på plads
Direktør og Sportchef på plads
Direktør og Sportchef på plads
Direktør og Sportchef på plads

Direktør og Sportchef på plads

Skrevet d. 5. september 2016 af
Kim Møller
Direktør og Sportchef på plads

Alex Petersen og Rene Hamann-Boeriths præsenteret for spillertruppen.

Præcis mandag aften kl. 18 kunne TM Tønder løfte sløret for, hvem der fremover skal sidde i direktørstolen samt være den sportschef, der skal supplere trænerteamet.

Den nye direktør er Alex Petersen, der er souschef på Tønder Handelsskole og derfra har stor indsigt og erfaring med administration og økonomi, og han skal samle trådene udenfor banen og skabe og udvikle relationer hele raden rundt, til sponsorer, erhvervsliv samt alle de frivillige og publikum, der er rygraden i hele Liga-satsningen.

– Det er en spændende udfordring at få hele set-uppet til at fungere, og jeg glæder mig meget til at være en medspiller i hele det nye liv i Herre Ligaen, og da jeg desværre ikke kan spille med mere, så håber jeg at kunne bidrage med noget udenfor banen, siger Alex Petersen, der er barnefødt i Tønder, har spillet håndbold fra han var 6 år og siden i studietiden har været divisionsspiller i Århus, især hos AGF. I øvrigt nåede han også at spille på TM Tønders bedste hold.

Ej heller Rene Hamann-Boeriths behøver den helt store præsentation, Han har været landsholdspiller, været træner i topklubber, og nu bliver han et velfortjent supplement til trænerteamet i TMT, som håber at kunne drage nytte af hans store erfaring og netværk

– Jeg har fulgt jer i lang tid, har set jer spille, set video og jeg brænder virkelig for at være med til at videreudvikle holdet og den enkelte spiller og samtidig skabe den ro, der gør at den enkelte kan præstere på banen, siger Rene Hamann-Boeriths til spillertruppen.

Og så gik Claus Lyngsøe, Morten Mose ellers i gang med træningen, og hertil sluttede sig den nye målmandstræner Dennis Klinge, og snart var alle klar på hver deres plads med Kaj og Frank som holdledere og Stephan Bohde på massagebænken.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden