Direktøren: Vi har fået en ny chance
Direktøren: Vi har fået en ny chance
Direktøren: Vi har fået en ny chance
Direktøren: Vi har fået en ny chance

Direktøren: Vi har fået en ny chance

Skrevet d. 22. april 2017 af
Flemming Sørensen
Direktøren: Vi har fået en ny chance

Blandt de mange medrejsende TM Tønder fans i Freja Arena var naturligvis klubbens Direktør, Alex Petersen. Og dagen derpå glæder Alex sig både over torsdagens sejr, men også over den enorme interesse for TM Tønder:

”Efter nederlaget hjemme 2.påskedag, så har vi fået en ny chance – den skal udnyttes, så enkelt er det! Søndagens kamp i Tønder Hal 2 SKAL vindes, så vi igen i den kommende sæson er at finde i landets bedste håndboldrække. Det er naturligvis mere attraktivt at være blandt de 14 hold i 888-ligaen. Det giver øget fokus og mere omtale. Vi er på mange måder meget stolte over at være blandt de bedste hold i Danmark. Der kommer så mange dygtige hold og spillere på besøg i Tønder, og så er det vigtigt for udviklingen af spillerne på vores hold, at de bliver matchet mod de bedste. Det har beriget spillerne og holdet, trods det at holdet har tabt en del kampe gennem sæsonen”, siger Alex Petersen

TM Tønder har mærket en stor interesse i denne sæson, og den øgede bevågenhed, siden den spektakulære oprykning i foråret `16, har givet folkene omkring klubben nye og spændende opgaver:
”Det har virkelig været en spændende sæson. Det har været rigtig dejligt at opleve den store opbakning omkring håndbolden i området. Fanklubben yder altid fortrinlig støtte, og en tætpakket Tønder Hal 2 har udgjort en fantastisk kulisse for både hjemmehold og gæster. På udebane har vi oplevet mange ”Gamle Tøndringer” komme og støtte holdet, ligesom vi på de sociale medier kan se, at folk følger os i helt utrolig grad. At vi er ligahold betyder naturligvis også noget i forhold til at tiltrække sponsorer, spillere og andre samarbejdspartnere”.

Alex Petersen er på vegne af klubben utrolig glad for – og stolt over – de mange, som gør en indsats i TM Tønder. Derfor håber han naturligvis også, at de mange tiltag, der er i iværksat i denne sæson, kan blive videreudviklet i 888-ligaen i sæsonen 2017/2018:
”Vi skal vinde søndag! Jeg mener også, at vores hold er det stærkeste og med den bedste bredde. Konceptet er at stå godt i forsvaret, så vi samtidig hjælper vores målmænd bedst muligt. I angrebsspillet skal der arbejdes med tålmodighed og koncentration, så vi kommer frem til de rigtige afslutninger. Sker dette, så vinder vi!”

Siden slutfløjtet i Skive har der været en kolossal interesse om opgøret på søndag, hvor det jo bliver afgjort, om det er Tønder eller Skive, der i næste sæson spiller i 888-ligaen:
”Der er en MEGA interesse for søndagens kamp. Vi kommer til at blive rigtig, rigtig mange i hallen, hvor vi forhåbentlig igen kan skabe en helt unik stemning, som er medvirkende til at sejren – og ligapladsen – bliver i Tønder”, slutter en optimistisk Direktør, Alex Petersen.

TM Tønder opfordrer til, at man møder op i god til søndag, hvor kampen fløjtes i gang klokken 15:00

Vi ses i hallen – SAMMEN ER VI STÆRKE

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
2 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
5 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
1 dag siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden