DRAMA I ÅBENRÅ
DRAMA I ÅBENRÅ
DRAMA I ÅBENRÅ
DRAMA I ÅBENRÅ

DRAMA I ÅBENRÅ

Skøn afslutning på første halvdel

Skrevet d. 2. februar 2018 af
tmt
DRAMA I ÅBENRÅ

TMT’s u16 drenge rykkede inden jul op i 1. division. Vi så frem til at møde 4 hold der havde spillet 1 division inden jul og SINE som vandt vores række. Inde Torsdagens kamp var det blevet til to sejre og to nederlag. Så en fin start, på trods af at vi har været ramt af skader på centrale pladser. Kunne vi mon følge op på det mod Åbenrå som vi gennem årene altid har spillet tætte tætte kampe imod ?

Det så ikke sådan ud fra starten. 4-0 og 8-4 og en ikke særlig tilfreds træner. Dog var vi på bænken enige om at vores offensive forsvar egentlig stod fint. Så vi fortsatte og endnu engang viste drengene at de aldrig aldrig giver op. Ja der var da frustationer men drengene fortsatte med at kæmpe og vores offensive forsvar stod godt. Der kom gang i angrebet så ved pausen var vi kun nede med 12-11. I 2 halvleg var det tæt. Åbenrå havde store store problemer med at komme igennem og flere gange mente vi at dommeren måske godt lige kunne have hævet armen.

Vi kom foran med 16-15 men en udvisning til Rasmus Mose ved 18-18 gjorde at vi kom ned med 3. Derpå brændte vi chancer og så stod den 23-19 til hjemmeholdet med under 5 igen. Det så sort ud. Vi kastede alt frem – østsønderjyderne tabte bolde og skældte ud på hinanden og med 1 minut igen stod den 23-23. Den nye Arena i Åbenrå summede af spænding. Straffe til Åbenrå med 20 sekunder igen. Vi fik en udvisning og tiden var stoppet. De lobbede over Søren men han fik lige akkurat rørt bolden med fingerspidserne. Bolden ramte overliggeren og Søren i ryggen, men på stregen fik han stoppet bolden.

Vi kunne altså afgøre kampen til slut men fik aldrig chancen. Således endte den 23-23 og vi var meget tilfredse. Tilfredse på en dag hvor vi lige manglede de individuelle præstationer der kunne få os op omkring de 25 mål. Det er nemlig for det meste nok til at vi vinder for vores 3-2-1 lignende forsvar er ikke sådan at nedbryde.

Men alle kæmpede som altid forbilledligt skønt. Dog vil jeg fremhæve vores højre side. Kristian og Zeberg har vi fået udviklet på, så vi nu har mere bredde i vores spil. Tilsammen scorede de 7 mål via udspil, gennembrud og langskud. Det er nyt på vores hold og også grunden til at vi kan klare os trods de uheld vi har været igennem.

Endelig gjorde Rasmus det flot som den fremskudte spiller i forsvaret – det kostede lidt blod i mundvigen indimellem men ikke mange kom forbi.

Således står vi med 5 point efter første halvdel hvilket vi er meget tilfredse med.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden