Dramatisk pointdeling

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal 2, der var mere end parate til at modtage de nye TMT spillere i det flotte indløb, og det var også et mere end klar hold, der straks satte sig på kampen. Rune Schrøder fejrede sit comeback i hallen med at score 3 af de første fire TMT mål. Efter 10 minutter var stillingen 7-3 og Rune Schrøder missede et skud på tomt mål.

Herfra ændrede kampen sit forløb. Odense dækkede godt op og der sneg sig tekniske fejl ind, også fordi der var meget varmt i hallen og bolden var glat, dette var selvfølgelig ens for begge hold. TM Tønder havde her en scoringspause på 11 minutter. Efter godt et kvarters spil kom Odenses Emil larsen alt for hårdt ind i en tackling af Mathias Nikolajsen og ramte ham i hovedet. Dette gav direkte rødt kort til Odense.

7-3 var blevet til 7-8 og først efter 20 minutter scorede TMT igen til 8-8. Odense var dog stadig i teten og bragte sig foran 10-13 og med godt to minutter til pausen stod der 12-15. Med to mål af Kasper Knudsen og et af Anton Filtenborg lykkedes det dog at komme til pause med 15-15.

Fem minutter efter pausen havde Odense igen bragt sig foran. her var stillingen 17-19. Efterfølgende var vi flere gange bagud med tre mål. Efter 50 minutter måtte Jacob Lyck ud i to minutter og det udnyttede Skov og Balsby til at få udlignet til 26-26, men Odense havde stor tro på sig selv og bragte sig igen foran med tre mål, 27-30 og 2.30 minutter tilbage. Endnu en udvisning til Odense blev udnyttet med to mål af Kasper Skov og med 19 sekunder tilbage af kampen kom bolden på TMT hænder.

Odenses Dine Kjeldgaard valgte dog at tyre bolden væk og da det var i kampens sidste minut, betød det direkte rødt kort og straffe til TM Tønder. Kasper Skov tog ansvaret og fik sendt skudet ned i hjørnet på målmandens støtteben, men alligevel reddede han skudet og bolden røg ud til en Odensespiller på fløjen. Denne ville trække tiden, holdt på bolden og tog en dribling. Han valgte at sende en aflevering på tværs af feltet, men den havde finurlige Kasper Skov luret og han sprang ind i feltet og med begge hænder slog han bolden i mål til slutresultatet 30-30. Som kampen forløb, et point som vi skal være godt tilfredse med.

Lørdag i næste uge går turen til Grindsted og der skal vi levere en del bedre, skal vi have point med hjem.

Kasper Skov Andersen: 7

Rune Schrøder: 5

Nick Bøg Nielsen: 4

Kasper Knudsen: 4

Tobias Balsby: 4

Anton Filtenborg: 4

Carl Søndergaard: 1

Mathias Nikolajsen: 1