Drømmen gik i opfyldelse
Drømmen gik i opfyldelse
Drømmen gik i opfyldelse
Drømmen gik i opfyldelse

Drømmen gik i opfyldelse

Debut til Casper Madsen i sæsonpremieren

Skrevet d. 10. september 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Drømmen gik i opfyldelse

Søndag eftermiddag startede turneringen for TM Tønders herrer i 1. division. Efter to sæsoner i håndboldligaen, skal holdet i denne sæson kæmpe i landets næstbedste række, og forhåbentlig spille med i den sjove ende af rækken.

Efter nedrykningen er der skiftet gevaldigt ud i truppen, og holdet er i denne sæson med en række unge og talentfulde spillere. En af disse er Casper Rahr Madsen, der i går fik sin debut på klubbens bedste mandskab.
Casper har altid spillet i klubben, hvor han helt fra microårene i Møgeltønder UIF har været en ”profil” op gennem ungdomsrækkerne. Som følge deraf har Casper været på en række talenthold, og alt tydede på, at Casper i en meget tidlig alder vil komme med i 1. holdstruppen på seniorniveau. Men en række skader satte i et par år en dæmper på Caspers udvikling. Men Casper har en helt utrolig vilje, og et stort træningsfild, så han fortsatte udfortrødent trods det, at der i perioder var modgang. Det hårde arbejde i træningslokalerne gav sig for alvor udslag i en meget stærk sæson sidste år, hvor han var den måske største profil i 3. divisions pulje 4.

I år har Casper taget et step op, og har fra sæsonstarten været tilknyttet 1. divisionsholdet. Han har gjort en god figur i træningskampene, og i går gik en drengedrøm således i opfyldelse, da han løb ind til hans debut hjemme i Tønder Hal 2:
”Det var en helt speciel følelse. Ikke nok med at det var den første kamp i sæsonen, så var det også en drengedrøm der gik i opfyldelse. At være en del af det hold, som jeg har fulgt lige siden fødslen er noget af en milepæl af nå. Inden kampen var der en del sommerfugle i maven, men med TMT Red Support og de trofaste tilskuere i ryggen, blev det hurtigt lavet om til en fed oplevelse, og en kamp der vil blive husket for altid”.

Altid været en del af klubben

Casper er elev hos Hydro Extrusion Tønder, og har altid været en del af enten Møgeltønder UIF eller TM Tønder. Han har i flere sæsoner tilmed været ungdomstræner i klubben, og må betegnes som en ægte klubmand. Kombinationen af en elevplads i en lokalvirksomhed og tophåndbold i TM Tønder passer perfekt for Casper:
”Da jeg blev tilbudt at være en del af førsteholdet, var jeg slet ikke i tvivl. For det første har det altid været en drøm, at være en del af førsteholdstruppen, da jeg siden barnsben har været i hallen hver eneste søndag for at se holdet spille.
For det andet så har det altid været en drøm at spille foran publikummet i Tønder Hal 2, da man som lokalspiller kender største delen af tilskuerne. Derudover er det jo meget sjovt, at tænke på jeg er 3. generation der trækker Tønder-MØGELTØNDER-trøjen over hovedet”.

Det er en dejlig oplevelse, når talentudviklingen lykkes og lokale spillere kan være med på 1. holdet. I denne sæson er der flere unge hårdtarbejdende talentfulde spillere fra, som vi her på siden vil give lidt ekstra fokus. Det fortjener de!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
2 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
3 uger siden

Stærke Århusianere kommer forbi

På søndag gæster det nye Århus HC Tønderhallerne. Fem århus klubber...
4 uger siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
2 uger siden

Nikolajsen: En forløsning

Mathias Nikolajsen, der er kommet til TMT fra BSH ungdom inden...
4 uger siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
1 uge siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
1 uge siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
2 uger siden

HENRIK ER FRIVILLIG

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Henrik Thomsen ofte...
4 uger siden

Generalforsamling 2022

1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Forelæggelse af...
4 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
3 uger siden