Drømmen gik i opfyldelse
Drømmen gik i opfyldelse
Drømmen gik i opfyldelse
Drømmen gik i opfyldelse

Drømmen gik i opfyldelse

Debut til Casper Madsen i sæsonpremieren

Skrevet d. 10. september 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Drømmen gik i opfyldelse

Søndag eftermiddag startede turneringen for TM Tønders herrer i 1. division. Efter to sæsoner i håndboldligaen, skal holdet i denne sæson kæmpe i landets næstbedste række, og forhåbentlig spille med i den sjove ende af rækken.

Efter nedrykningen er der skiftet gevaldigt ud i truppen, og holdet er i denne sæson med en række unge og talentfulde spillere. En af disse er Casper Rahr Madsen, der i går fik sin debut på klubbens bedste mandskab.
Casper har altid spillet i klubben, hvor han helt fra microårene i Møgeltønder UIF har været en ”profil” op gennem ungdomsrækkerne. Som følge deraf har Casper været på en række talenthold, og alt tydede på, at Casper i en meget tidlig alder vil komme med i 1. holdstruppen på seniorniveau. Men en række skader satte i et par år en dæmper på Caspers udvikling. Men Casper har en helt utrolig vilje, og et stort træningsfild, så han fortsatte udfortrødent trods det, at der i perioder var modgang. Det hårde arbejde i træningslokalerne gav sig for alvor udslag i en meget stærk sæson sidste år, hvor han var den måske største profil i 3. divisions pulje 4.

I år har Casper taget et step op, og har fra sæsonstarten været tilknyttet 1. divisionsholdet. Han har gjort en god figur i træningskampene, og i går gik en drengedrøm således i opfyldelse, da han løb ind til hans debut hjemme i Tønder Hal 2:
”Det var en helt speciel følelse. Ikke nok med at det var den første kamp i sæsonen, så var det også en drengedrøm der gik i opfyldelse. At være en del af det hold, som jeg har fulgt lige siden fødslen er noget af en milepæl af nå. Inden kampen var der en del sommerfugle i maven, men med TMT Red Support og de trofaste tilskuere i ryggen, blev det hurtigt lavet om til en fed oplevelse, og en kamp der vil blive husket for altid”.

Altid været en del af klubben

Casper er elev hos Hydro Extrusion Tønder, og har altid været en del af enten Møgeltønder UIF eller TM Tønder. Han har i flere sæsoner tilmed været ungdomstræner i klubben, og må betegnes som en ægte klubmand. Kombinationen af en elevplads i en lokalvirksomhed og tophåndbold i TM Tønder passer perfekt for Casper:
”Da jeg blev tilbudt at være en del af førsteholdet, var jeg slet ikke i tvivl. For det første har det altid været en drøm, at være en del af førsteholdstruppen, da jeg siden barnsben har været i hallen hver eneste søndag for at se holdet spille.
For det andet så har det altid været en drøm at spille foran publikummet i Tønder Hal 2, da man som lokalspiller kender største delen af tilskuerne. Derudover er det jo meget sjovt, at tænke på jeg er 3. generation der trækker Tønder-MØGELTØNDER-trøjen over hovedet”.

Det er en dejlig oplevelse, når talentudviklingen lykkes og lokale spillere kan være med på 1. holdet. I denne sæson er der flere unge hårdtarbejdende talentfulde spillere fra, som vi her på siden vil give lidt ekstra fokus. Det fortjener de!

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
4 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
2 dage siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
7 timer siden