Eggert: Vigtigt med det ene point
Eggert: Vigtigt med det ene point
Eggert: Vigtigt med det ene point
Eggert: Vigtigt med det ene point

Eggert: Vigtigt med det ene point

Ulrik Eggert så lille fordel til TMT med den tomme hal.

Skrevet d. 11. marts 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Eggert: Vigtigt med det ene point

De seneste måneder har man oplevet en kæmpe opblomstring af rutinerede Ulrik Eggert. Han har taget et stort ansvar for holdet og gjort en forskel. Igen mod Sydhavsøerne var Ulrik blandt kampens bedste. Det var en kamp hvor modstanderne forsøgte at lukke ned for mand/mand spillet, men Ulrik der går begge veje om sin modstander er umådelig svær at aflæse og så er han træfsikker når han kommer igennem. Ulrik og resten af holdet var desuden ude for en helt ny udfordring da de skulle spille i en tom Tønderhal 2.

– Ja det var lidt underligt, men jeg tror faktisk at den pokalkamp vi spillede tidligere på ugen i Silkeborg/Voel som var lidt den samme oplevelse, det tror jeg ikke at man skal undervurdere at vi lige havde været igennem det. I den kamp skulle vi også sætte os selv op og det gjorde vi med bravour og det synes jeg faktisk at vi gør igen i dag (Søndag red.). Det er selvfølgelig ærgerligt at der ingen folk er i hallen, men måske en lille fordel for os.

Da Alexander Hansen modtog sin tredie udvisning i starten af anden halvleg måtte Ulrik Eggert tage over på backpladsen, hvilket dog ligger helt naturligt for ham. faktisk er det på den plads at holdet for mest ud af sønderborggenseren på grund af hans evne til at snyde sin direkte modstander.

– Jeg befinder mig godt i at spille back, som er min vandte position. Jeg har en lidt anden rolle i år, men jeg falder naturligt ind i at spille back og det gør de andre på banen også når jeg spiller pladsen.

I anden halvleg var TM Tønder på vej mod sejren, men et målmandskifte hos gæsterne vendte op og ned på det hele og slutteligt var det TM Tønder der måtte glæde sig over det ene point.

– Vi har også problemer med Frejlev i 1.halvleg og så kommer Neupart ind, en stor dreng der fylder meget. Desuden var der nok nogle nerver der spillede ind, da nogle af holdene under os i tabellen havde vundet, så det var vigtigt for os med det ene point, slutter Ulrik Eggert.

Eggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene pointEggert: Vigtigt med det ene point

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden