Egtved: lækkert at tage et af topholdene
Egtved: lækkert at tage et af topholdene
Egtved: lækkert at tage et af topholdene
Egtved: lækkert at tage et af topholdene

Egtved: lækkert at tage et af topholdene

Simon Egtved var en af de afgørende faktorer i søndagens sejr.

Skrevet d. 17. februar 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Egtved: lækkert at tage et af topholdene

12 minutter og 41 sekunder gik der før det lykkedes Otterup at score på Simon Egtved søndag eftermiddag, og det på et skud der ændrede retning fordi bolden ramte Jimmi Elmgaards parade, så et ret uheldigt mål. TMT var på det tidspunkt i undertal ligesom ved fynboernes andet og tredie mål. Der gik 21 minutter før Otterup scorede det første mål i etableret angrebspil 6 mod 6, så det var naturligvis en glad TMT keeper der kunne analysere en flot start på kampen:

– Jeg synes at det er fantastisk så godt styr vi har på dem i starten rent defensivt. Forsvaret står rigtigt godt og gør det nemt for mig i starten. Det er en fantastisk holdpræstation at vi lægger så godt ud, især de første 12 minutter.

Selvom Otterup kom på tavlen fortsatte den gode defensiv resten af første halvleg og starten af anden. Siden blev kampen mere målrig i begge ender og Simon Egtved måtte en tur på bænken, blot for at komme tilbage på banen og tage afgørende bolde i slutfasen.

– Jeg synes virkelig bare at det er en fantastisk sejr, lækkert at tage et af topholdene. Til sidst var der dog lidt nerver på, men det er bare at slå koldt vand i blodet og da jeg så får den sidste redning og vi løber op og scorer og kommer foran med to, så faldt nerverne lidt. Derfra må man bare tage sig god tid og køre sejren hjem.

For første gang i Simons korte TMT tid blev han så valgt til kampens spiller: – Det synes jeg er fantastisk, det er første gang jeg prøver det på højt plan, slutter den unge keeper der gennem kampen viste en fantastisk udstråling.

Egtved: lækkert at tage et af topholdeneEgtved: lækkert at tage et af topholdeneEgtved: lækkert at tage et af topholdeneEgtved: lækkert at tage et af topholdeneEgtved: lækkert at tage et af topholdeneEgtved: lækkert at tage et af topholdeneEgtved: lækkert at tage et af topholdene

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden