Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.
Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.
Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.
Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.

Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.

Jimmi Elmgaard er glad for at være tilbage.

Skrevet d. 29. august 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.

To år kan være rigtig længe. To år er den tid Jimmi Elmgaard har været væk fra TM Tønder, og man skulle tro at han hurtigt kunne falde ind på holdet igen. Men der er sket meget i løbet af de to år. Der er kommet nye trænere og der er faktisk kun to spillere tilbage fra den trup Jimmi forlod. Ulrik Eggert og Christian Trans.

– Det er utrolig dejligt at være ”hjemme” i Tønder og jeg vil gerne starte med at sige tak til alle de, der har taget rigtig godt imod mig, Sponsorer, tilhængere, spillere, trænere og holdleder. Der er sket ufattelig meget I TM Tønder, jeg har reelt set kun været væk i 2 år, men der kun 2 kendte ansigter tilbage i truppen, og hele spilkonceptet er anderledes, derfor har jeg ligesom de andre spillere måttet starte på en frisk! Holdet er meget ungt og jeg må kalde mig alderspræsident i en alder af 30 år, men jeg er meget imponeret af de unge gutter på holdet, de vil virkelig gerne udvikles og knokler for hele tiden at ville være i den bedste udgave af sig selv. Klubben som helhed har også udviklet sig! Jeg er meget imponeret af den talentmasse vi pt. har på div. Ungdomshold – det tegner rigtig flot for klubbens fremtid!

På lørdag starter turneringen så for alvor, og TM Tønder starter op med den måske sværeste af alle opgaver, da holdet skal op mod liganedrykkerne fra TMS Ringsted, og så endda på udebane. TMS Ringsted har ikke blot formået at bevare truppen fra sidste sæson, men har endda forstærket sig med den stærke GOG keeper, Frank Mikkelsen.

– En utrolig stor mundfuld, TMS er et glimrende hold som er sammenspillet til fingerspidserne! Ydermere har de fået en meget dygtig målmand! De må tage favoritkasketten på! Men som altid når man har Tønder trøjen på, så går man på banen for at vinde! Vi skal fokusere på os selv og den udvikling vi pt. er inde i, siger Jimmi Elmgaard om lørdagens opgave.

Kampen spilles lørdag klokken 13:00 og kan følges på Livescore.

Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.Elmgaard: de må tage favorit-kasketten på.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Troels og Rune: Vi går efter top 6

Vi så allerede en smule til dem i slutningen af forrige...
4 uger siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
1 uge siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
4 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
21 timer siden