En af de sværeste opgaver

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og FIF i runde tre og fire, har TMS Ringsted slet ikke set sig tilbage. De er gået fra sejr til sejr og vandt bl.a. topopgøret ude mod HØJ. I forrige weekend skulle det så gå ud over TSØ, der blev spillet baglæns ud af hallen til pausestillingen 19-12 i Ringstedhallen. TSØ gik all-inn og gik frem til TMS og det tog bare 12 minutter, så var der udlignet til 20-20. De sidste 12 minutter var det gæsterne der havde føringerne og TMS fik hentet et enkelt point med en straffekastscoring efter tid.

Om TMS har lært noget af den 2.halvleg, eller om det er TMT der har luret en evt. svaghed hos midtsjællænderne og drager fordel af dette i søndagens kamp mellem de to hold, kan kun tiden vise. Det er dog sikkert at selvom TMS er tårnhøje favoritter til at rykke op i ligaen igen, så har de også svagheder, hvorfor der mangler fem point på deres konto og disse svagheder skal vi så se om vi kan finde.

TM Tønder viste også svagheder i forrige runde mod Otterup, især med afslutningerne, hvor mere end to håndfulde 100% chancer blev brændt. Vi er nødt til at vise vildskab og ild i øjnene når vi kommer til disse chancer, så TMS Ringsteds dygtige keepere ikke får overhånden, som Kristian Poulsen havde det i Otterup. Spillemæssigt var det fint i Otterup og havde vi scoret på disse store chancer, havde vi jo scoret 30 mål og vundet en sikker sejr. Så derfor skal vi ud og spille med fart og koncentration i begge ender, for så har vi også en reel chance mod TMS Ringsted.

Du kan yde holdet din hjælp, ved at dukke op i Tønderhal 2, på søndag klokken 15.00 og give den gas i hallen, give spillerne den perfekte opbakning. Kan du ikke være i hallen, kan kampen livestreames på app’en Tophåndbold. Men kom ned i hallen, hvis dette er muligt – sammen er vi stærke.