En hyggelig onsdag aften

En hyggelig onsdag aften

Der var blevet indkaldt til TMT Stafet for tredie gang og 2023 blev en rigtig fin aften, hvor over 50 hold var tilmeldt. et hold består af 4 mand m/k og løbeholdene løber en af gangen, som man jo gør i en stafet. Gå-holdene bliver sendt afsted i grupper og det er super hyggeligt og der bliver snakket, især håndbold, på kryds og tværs, på den 5 km lange rute inde i byen, med start og slut ved det gamle stadion.

Blandt de tilmeldte hold var ikke mindre end imponerende 16 hold fra Tønder Kommune. Der var både flere hold fra Kommunalbestyrelsen, Borgerservice og meget mere. Borgmester Jørgen Popp Petersen var med på Kommunalbestyrelsens løbehold og han var imponeret over den store opbakning fra kommunen: “Ja det er imponerende, der kan vi godt klappe os selv lidt på skuldrene” sagde Borgmesteren efter løbet og fortsatte: “Det er dejligt med den her opbakning, en opbakning som TMT også har brug for, og så har det bare været en hyggelig aften”.

Også Harrald Christensen var fint tilfreds med arrangementet. “Jeg synes det er fantastisk, og jeg synes det er fantastisk at der er så meget familie der kan være med og man komme ned og få en lille snak, sådan lidt uformelt”.

Og netop familie og hygge var også noget af det Kreditbankens Dorthe Damgaard Gerlach fremhævede: “Lige netop det her arrangement er bare helt vildt sjovt, fordi det er sådan et familiearrangement, hvor vi har ægtefæller og børn med. Desuden er der fokus på bevægelse og vi har nogle af vore kollegaer fra Åbenrå med, fordi de synes at det er et hyggeligt arrangement. En god rute og det er så fedt at være med”.

Kommunen var dog ikke de eneste der stillede op med flere hold. Vi kan bl.a. nævne:

  • Tønder Revision (5 hold)
  • Advodan (4 hold)
  • Kreditbanken (4 hold)
  • PTI (3 hold)
  • Sydbank (3 hold)
  • Brdr. Hartmann (2 hold)
  • Unge for Ligeværd (2 hold)
  • Job & Karriere (2 hold)

Men også en stor tak til alle der stillede op med et enkelt hold og til de private hold. Se listen her.

Der var dog også lidt udfordringer, når omkring 200 mennesker skal have en øl og en pølse på en gang. Det må vi lære af og gøre lidt bedre næste år, så også dette går mere flydende.

Rent resultatmæssigt var TMT spillerne Anton Filtenborg, Andreas Meyer Ejlersen, Livio Klausen og Troels Clausen hurtigst til at løbe de 4 x 5 km. Se det samlede resultat her.

Tak til alle for en hyggelig sludder på en hyggelig aften. Sammen er vi stærke.