En rigtig svær udebane
En rigtig svær udebane
En rigtig svær udebane
En rigtig svær udebane

En rigtig svær udebane

Det bliver virkelig svært i Odder

Skrevet d. 11. marts 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
En rigtig svær udebane

Odder startede sæsonen helt forrygende, i hvert fald når de spillede hjemme i Spektrum Odder. De første tre hjemmekampe blev vundet, men siden løb de ind i en række nederlag hjemme. Til gengæld fik de deres første udesejr ved at vinde 26-29 i Tønder. Efter fire hjemmebane nederlag på stribe, vendte det for Odder, da de i januar slog Odense og Roskilde hjemme. I onsdags var de dog chanceløse mod et toptændt HCM, der med en 23-32 sejr i Spectrum Odder, tilførte Odder sit 5.hjemmebane nederlag.

Alligevel må man sige at Odder har et forrygende stærkt hold og en stærk hjemmebane. De vandt deres seneste udekamp mod HØJ og er generelt godt kørende. Efter jul er det blevet til fire sejre og tre nederlag og de har trods alt mødt tre af de fire tophold i den periode. Odder har en stærk trup, hvor især Rasmus B. Larsen er godt kørende. Han har scoret 164 gange og fem gange scoret over 10 mål i samme kamp. Han har på det seneste overtaget andenpladsen på topscorerlisten fra Kristoffer Vestergaard, så ham skal der passes på.

TM Tønder scorede over 30 mål i næsten hver kamp i efteråret. Efter jul har vi ikke været lige så målfarlige og er kun kommet på 30 mål to gange, mod Roskilde og HØJ, og de to kampe vandt vi. Det betyder at vi skal arbejde meget hårdere i forsvaret og gerne holde modstanderne under 25 mål. Derfor skal vi have styr på Rasmus B. Larsen på søndag i Odder. Med en sejr kan vi bringe os to point foran netop Odder og kan sende os et stort skridt mod overlevelse, men det kræver en stor indsats af drengene.

Kampen spilles søndag klokken 15.30. Du kan komme med Red Support til Odder for en favorabel pris. Det kan du læse om her.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
3 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

Glæd jer til en ny sæson

Rent praktisk slutter denne sæson først med udgangen af denne måned,...
2 dage siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
4 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden