En rigtig svær udebane

En rigtig svær udebane

Odder startede sæsonen helt forrygende, i hvert fald når de spillede hjemme i Spektrum Odder. De første tre hjemmekampe blev vundet, men siden løb de ind i en række nederlag hjemme. Til gengæld fik de deres første udesejr ved at vinde 26-29 i Tønder. Efter fire hjemmebane nederlag på stribe, vendte det for Odder, da de i januar slog Odense og Roskilde hjemme. I onsdags var de dog chanceløse mod et toptændt HCM, der med en 23-32 sejr i Spectrum Odder, tilførte Odder sit 5.hjemmebane nederlag.

Alligevel må man sige at Odder har et forrygende stærkt hold og en stærk hjemmebane. De vandt deres seneste udekamp mod HØJ og er generelt godt kørende. Efter jul er det blevet til fire sejre og tre nederlag og de har trods alt mødt tre af de fire tophold i den periode. Odder har en stærk trup, hvor især Rasmus B. Larsen er godt kørende. Han har scoret 164 gange og fem gange scoret over 10 mål i samme kamp. Han har på det seneste overtaget andenpladsen på topscorerlisten fra Kristoffer Vestergaard, så ham skal der passes på.

TM Tønder scorede over 30 mål i næsten hver kamp i efteråret. Efter jul har vi ikke været lige så målfarlige og er kun kommet på 30 mål to gange, mod Roskilde og HØJ, og de to kampe vandt vi. Det betyder at vi skal arbejde meget hårdere i forsvaret og gerne holde modstanderne under 25 mål. Derfor skal vi have styr på Rasmus B. Larsen på søndag i Odder. Med en sejr kan vi bringe os to point foran netop Odder og kan sende os et stort skridt mod overlevelse, men det kræver en stor indsats af drengene.

Kampen spilles søndag klokken 15.30. Du kan komme med Red Support til Odder for en favorabel pris. Det kan du læse om her.