En svær opgave

En svær opgave

På søndag klokken 15.00 tager TM Tønder mod Skovbakken i Tønderhallerne. Og Skovbakken var engang et hold som vi altid slog ret sikkert, men sådan har det ikke været de seneste tre år. Siden de er rykket tilbage i 1.division har de haft taget på os og de har vundet de indbyrdes kampe, de seneste tre sæsoner. Vi skal således tilbage til 2016 for at finde den seneste TMT sejr mod Skovbakken.

Og man må lade sig imponere af Skovbakken. En amatørklub, der igen og igen spiser brød med de stærkeste 1.divisionsklubber og det egentlig mod alle odds. Skovbakken er en traditionsklub der blev grundlagt i 1927 og står stadig på egne ben som klub. Og så spiller de bare noget rigtig god håndbold. Deres topscorer er Anders gade, der har scoret 13 gange i de to første runder. De spillede uafgjort i Otterup og tabte med otte mål, hjemme mod TMS, men det slår dem ikke ud af kurs.

TM Tønder har haft et svært opstartsprogram og tabte hjemme mod et meget stærkt TSØ, som vi dog havde på krogen til midt i anden halvleg. Udekampen i Skive viste vi høj moral, til trods for at vi flere gange var bagud. Vi kom hele tiden tilbage og var bare et bedre hold da kampen skulle afgøres. De to point i Skive skulle gerne følges op af yderligere to mod Skovbakken, men det kræver en ny kraftpræstation og at vi som i Skive får skudt hul på deres keepere.

Vi er ved godt mod, tror på vores chance i alle kampe og går efter de to point. En stor hjælp vil være, en godt fyldt Tønderhal 2 og vi håber at i lige kan finde et par timer i jeres kalender søndag eftermiddag. Har du den nye app fra tophåndbold, kan du i øvrigt fra din plads i hallen, være med til at stemme på kampen spiller. Afstemningen starter klokken 16.00 og resultatet aflæses i det øjeblik Michael Wollesen træder op på scenen efter kampen. Stemmer der kommer ind efter det øjeblik tæller ikke. Vi håber at i vil deltage og der vil være mere info under kampen. Vi ses på søndag klokken 15.00.