Endelig er der igen point på spil
Endelig er der igen point på spil
Endelig er der igen point på spil
Endelig er der igen point på spil

Endelig er der igen point på spil

Skrevet d. 6. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Endelig er der igen point på spil

Onsdag klokken 19:00 starter turneringen igen for TM Tønders ligaherrer. Det sker, når holdet på hjemmebane tager imod den fynske traditionsklub GOG.

Alle de resterende 9 kampe i denne sæson er rigtig, rigtig vigtige for TM Tønders mandskab i 888-ligaen. Det handler for alt i verden om for det første at undgå den direkte nedrykningsplads! Især de tre første opgør, vil give et godt fingerpeg om, hvordan placeringen bliver når sæsonen er omme. Den første kamp er GOG hjemme – en modstander TM Tønder besejrede på udebane i deres første indbyrdes møde. Næste kamp i 888-ligaen er ude mod Ribe, inden næste hjemmekamp som er mod Randers HH.

Om kamppausen og opstart til anden turneringshalvdel siger TM Tønder træner Claus Lyngsøe:

”Vi har haft nogle gode træningskampe, hvor vi har haft mulighed for at få afprøvet mange forskellige ting. Vi har haft perioder, hvor især angrebsspillet har været rigtig godt. Til gengæld har der også i perioder været for store udsving i forsvarsarbejdet. Tendensen fra de første turneringskampe, hvor vores modstandere får scoret for nemme mål, er desværre har fortsat. Vi har derfor arbejdet meget på, at følge op på de indgåede aftaler og dermed minimere mulighederne for vores modstandere”

Onsdag gælder det GOG, som inden kampen er placeret som ligaens nummer 6. Midterfeltet er tæt og GOG har således kun to point ned til 9.pladsen, som ikke giver adgang til slutspillet. Derfor forventer Claus Lyngøe også en topmotiveret modstander i Tønder hal 2:
”GOG er et meget stærkt hold, som kommer med spillere der må syde af selvtillid. Ikke mindst Niclas Kirkelykke, som fik sit landsholdsgennembrud ved VM, men også de to norske VM sølvindere målmand Esben Christensen og venstre fløj  Magnus Jøndal. Disse tre spillere udgør sammen med bl.a. Lasse Kronborg, Andreas Holst. Henrik Jacobsen, Torsten Laen og Lasse Møller et hold med stor styrke. De har et meget solidt forsvar, som danner grobund for en fantastisk contrafase. En contrafase som nærmest er klubbens DNA. Den contrafase må vi absolut ikke sætte gang i, hvis håbet om point skal være en realitet”

TM Tønder har i det første indbyrdes opgør vist, at GOG kan besejres. I denne kamp spillede holdet med stor omtanke, fik afsluttet fornuftigt og undgik at GOG`s berygtede contramaskine for alvor kom i gang:

”I kampen på Sydfyn spillede vi rigtig godt. Alle ydede på et højt niveau, og specielt spillere som Ulrik og Oliver Eggert var helt outstanding. Vi skal igen finde denne kæmpe kampgejst frem og ofre os for hver en bold. Som jeg tidligere har sagt, så må vi ikke have de små udfald i kampene, hvor vi taber med 4-5 mål. Det er der ikke råd til i ligaen! Med hjælp fra publikum, er jeg sikker på, at vi i de 2 x 30 minutter vil kæmpe alt det vi har lært, og derfor byde GOG op til kamp. Jeg glæder mig til igen at komme i gang med at spille om point”, slutter træner for TM Tønder, Claus Lyngsøe

Spillerne skal mærke opbakningen hjemme i Tønder. Derfor – kom i hallen onsdag og vær med til at støtte holdet mod to point!

Vi ses i Tønder Sport og Fritidscenter, onsdag klokken 19:00

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
3 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
1 uge siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
2 uger siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
3 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
4 uger siden

TMT overmatchet

TM Tønder skulle op mod et særdeles stærkt og godt sammenspillet...
2 dage siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
3 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
4 dage siden

Lars K: Vi leder efter forsvarsspillet

Efter kampen mod Skive, var det en fattet og realistisk Lars...
9 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
4 uger siden