Endelig er der igen point på spil
Endelig er der igen point på spil
Endelig er der igen point på spil
Endelig er der igen point på spil

Endelig er der igen point på spil

Skrevet d. 6. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Endelig er der igen point på spil

Onsdag klokken 19:00 starter turneringen igen for TM Tønders ligaherrer. Det sker, når holdet på hjemmebane tager imod den fynske traditionsklub GOG.

Alle de resterende 9 kampe i denne sæson er rigtig, rigtig vigtige for TM Tønders mandskab i 888-ligaen. Det handler for alt i verden om for det første at undgå den direkte nedrykningsplads! Især de tre første opgør, vil give et godt fingerpeg om, hvordan placeringen bliver når sæsonen er omme. Den første kamp er GOG hjemme – en modstander TM Tønder besejrede på udebane i deres første indbyrdes møde. Næste kamp i 888-ligaen er ude mod Ribe, inden næste hjemmekamp som er mod Randers HH.

Om kamppausen og opstart til anden turneringshalvdel siger TM Tønder træner Claus Lyngsøe:

”Vi har haft nogle gode træningskampe, hvor vi har haft mulighed for at få afprøvet mange forskellige ting. Vi har haft perioder, hvor især angrebsspillet har været rigtig godt. Til gengæld har der også i perioder været for store udsving i forsvarsarbejdet. Tendensen fra de første turneringskampe, hvor vores modstandere får scoret for nemme mål, er desværre har fortsat. Vi har derfor arbejdet meget på, at følge op på de indgåede aftaler og dermed minimere mulighederne for vores modstandere”

Onsdag gælder det GOG, som inden kampen er placeret som ligaens nummer 6. Midterfeltet er tæt og GOG har således kun to point ned til 9.pladsen, som ikke giver adgang til slutspillet. Derfor forventer Claus Lyngøe også en topmotiveret modstander i Tønder hal 2:
”GOG er et meget stærkt hold, som kommer med spillere der må syde af selvtillid. Ikke mindst Niclas Kirkelykke, som fik sit landsholdsgennembrud ved VM, men også de to norske VM sølvindere målmand Esben Christensen og venstre fløj  Magnus Jøndal. Disse tre spillere udgør sammen med bl.a. Lasse Kronborg, Andreas Holst. Henrik Jacobsen, Torsten Laen og Lasse Møller et hold med stor styrke. De har et meget solidt forsvar, som danner grobund for en fantastisk contrafase. En contrafase som nærmest er klubbens DNA. Den contrafase må vi absolut ikke sætte gang i, hvis håbet om point skal være en realitet”

TM Tønder har i det første indbyrdes opgør vist, at GOG kan besejres. I denne kamp spillede holdet med stor omtanke, fik afsluttet fornuftigt og undgik at GOG`s berygtede contramaskine for alvor kom i gang:

”I kampen på Sydfyn spillede vi rigtig godt. Alle ydede på et højt niveau, og specielt spillere som Ulrik og Oliver Eggert var helt outstanding. Vi skal igen finde denne kæmpe kampgejst frem og ofre os for hver en bold. Som jeg tidligere har sagt, så må vi ikke have de små udfald i kampene, hvor vi taber med 4-5 mål. Det er der ikke råd til i ligaen! Med hjælp fra publikum, er jeg sikker på, at vi i de 2 x 30 minutter vil kæmpe alt det vi har lært, og derfor byde GOG op til kamp. Jeg glæder mig til igen at komme i gang med at spille om point”, slutter træner for TM Tønder, Claus Lyngsøe

Spillerne skal mærke opbakningen hjemme i Tønder. Derfor – kom i hallen onsdag og vær med til at støtte holdet mod to point!

Vi ses i Tønder Sport og Fritidscenter, onsdag klokken 19:00

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
21 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden