Endelig er der igen point på spil
Endelig er der igen point på spil
Endelig er der igen point på spil
Endelig er der igen point på spil

Endelig er der igen point på spil

Skrevet d. 6. februar 2017 af
Flemming Sørensen
Endelig er der igen point på spil

Onsdag klokken 19:00 starter turneringen igen for TM Tønders ligaherrer. Det sker, når holdet på hjemmebane tager imod den fynske traditionsklub GOG.

Alle de resterende 9 kampe i denne sæson er rigtig, rigtig vigtige for TM Tønders mandskab i 888-ligaen. Det handler for alt i verden om for det første at undgå den direkte nedrykningsplads! Især de tre første opgør, vil give et godt fingerpeg om, hvordan placeringen bliver når sæsonen er omme. Den første kamp er GOG hjemme – en modstander TM Tønder besejrede på udebane i deres første indbyrdes møde. Næste kamp i 888-ligaen er ude mod Ribe, inden næste hjemmekamp som er mod Randers HH.

Om kamppausen og opstart til anden turneringshalvdel siger TM Tønder træner Claus Lyngsøe:

”Vi har haft nogle gode træningskampe, hvor vi har haft mulighed for at få afprøvet mange forskellige ting. Vi har haft perioder, hvor især angrebsspillet har været rigtig godt. Til gengæld har der også i perioder været for store udsving i forsvarsarbejdet. Tendensen fra de første turneringskampe, hvor vores modstandere får scoret for nemme mål, er desværre har fortsat. Vi har derfor arbejdet meget på, at følge op på de indgåede aftaler og dermed minimere mulighederne for vores modstandere”

Onsdag gælder det GOG, som inden kampen er placeret som ligaens nummer 6. Midterfeltet er tæt og GOG har således kun to point ned til 9.pladsen, som ikke giver adgang til slutspillet. Derfor forventer Claus Lyngøe også en topmotiveret modstander i Tønder hal 2:
”GOG er et meget stærkt hold, som kommer med spillere der må syde af selvtillid. Ikke mindst Niclas Kirkelykke, som fik sit landsholdsgennembrud ved VM, men også de to norske VM sølvindere målmand Esben Christensen og venstre fløj  Magnus Jøndal. Disse tre spillere udgør sammen med bl.a. Lasse Kronborg, Andreas Holst. Henrik Jacobsen, Torsten Laen og Lasse Møller et hold med stor styrke. De har et meget solidt forsvar, som danner grobund for en fantastisk contrafase. En contrafase som nærmest er klubbens DNA. Den contrafase må vi absolut ikke sætte gang i, hvis håbet om point skal være en realitet”

TM Tønder har i det første indbyrdes opgør vist, at GOG kan besejres. I denne kamp spillede holdet med stor omtanke, fik afsluttet fornuftigt og undgik at GOG`s berygtede contramaskine for alvor kom i gang:

”I kampen på Sydfyn spillede vi rigtig godt. Alle ydede på et højt niveau, og specielt spillere som Ulrik og Oliver Eggert var helt outstanding. Vi skal igen finde denne kæmpe kampgejst frem og ofre os for hver en bold. Som jeg tidligere har sagt, så må vi ikke have de små udfald i kampene, hvor vi taber med 4-5 mål. Det er der ikke råd til i ligaen! Med hjælp fra publikum, er jeg sikker på, at vi i de 2 x 30 minutter vil kæmpe alt det vi har lært, og derfor byde GOG op til kamp. Jeg glæder mig til igen at komme i gang med at spille om point”, slutter træner for TM Tønder, Claus Lyngsøe

Spillerne skal mærke opbakningen hjemme i Tønder. Derfor – kom i hallen onsdag og vær med til at støtte holdet mod to point!

Vi ses i Tønder Sport og Fritidscenter, onsdag klokken 19:00

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
2 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
5 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
4 uger siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
1 uge siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
3 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
4 dage siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

2.halvsæson indledes

2.halvsæson skydes i gang i kommende weekend og TM Tønder skal...
2 dage siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard...
3 dage siden