Endnu en sejr

Der skal ikke herske nogen tvivl, om at hjemmesejren over Odense har haft stor mental betydning for spillerne i TMT. Det var ganske tydeligt torsdag aften i Jyllinge. En anden stor forskel i de seneste to kampe, en Niclas Buch Christiansen, der efter en flot første halvleg mod Odense, tog endnu et step og spillede 60 fremragende minutter i Jyllinge, hvor han scorede 11 mål. I den seneste tid har Thomas Clausen og Benjamin Holm været storspillende og det har naturligvis givet noget plads til Niclas.

Bo Spellerberg lagde fra land med scoringer til 1-0 og 3-1. Ved 4-4 fik samme Spellerberg kampens første udvisning, og det udnyttede TMT til at bringe sig foran 4-6 ved Niclas og Sell. Med bl.a. to mål af  både Lydiksen og Kooij var TM Tønder foran 12-13 efter 26 minutter. En udvisning til Lars Kooij blev dog dyr og HØJ kunne gå til pause, foran 16-14.

Morten Slundt startede 2.halvleg med en udvisning og igen vandt TMT perioden 2-0. Thomas Clausen og Niclas Buch stod for scoringerne. Med yderligere tre scoringer af Buch kunne TMT bringe sig foran 18-19 efter 38 minutter. HØJ scorer mange mål, men lukker også mange ind, således også torsdag aften. Det var dog TMT der havde føringerne og HØJ der lavede udligningerne.

Midt i anden halvleg løb Teis Horn ind i en udvisning og HØJ bragte sig foran 24-22. Kooij og Buch sørgede dog for udligningen og HØJ tog timeout, hvorefter Buch igen bragte TMT i front. Igen var det TMT der havde føringerne, mens HØJ hele tiden udlignede. Ved stillingen 27-28 tog Jonas Wilde et vigtigt straffekast, men med halvlandet minut igen stod der 28-28.

Efter 59.08 sendte Benjamin Holm TMT i front og et point syntes at være sikker. HØJ udlignede med 38 sekunder igen og 19 sekunder før tid tog Jan Paulsen timeout. Et angreb blev sat op og Anders Sell’s skud gik i paraderne og målmanden samlede op med tre sekunder igen. Målmanden ville sende bolden op i et sidste forsøg, men Sell lagde en flot parade og bolden sejlede ind i målet til 29-30 i absolut sidste sekund. Så blev der festet igennem i TMT lejren efter to uventede, men ganske fortjente og livsvigtige point.