Endnu et nederlag

Torben Lund

Det så egentlig godt ud i starten af kampen. Rækker Mølle blev holdt fra fadet i vores forsvar og havde problemer med at holde os med lovlige midler. Efter to advarsler og en udvisning til dem, kunne Viktor Bergholt score til 2-0 og kort efter kunne samme Bergholt fiske en dårlig aflevering, men fra midten af banen var han ikke engang i nærheden af at ramme det tomme mål.

Det var nærmest startskuddet til en dårlig dag for holdet. Rækker Mølle scorede for første gang efter 7.30 minutter og på 2.30 minutter blev 2-3 til 6-3. Rækker Mølle var i teten og TMT fik først kontakt igen ved 10-10. Ved pausen stod der 13-13 efter en rodet 1.halvleg med et hav af tekniske fejl af TMT.

Efter pausen startede TMT med at sende bolden på indersiden af stolperne, ikke mindre end tre gange. Det var uheldigt, for samtidig scorede Rækker Mølle efter behag og efter 38 minutter stod der 18-13 og TMT hang efter igen. Det blev kun værre og halvvejs inde i 2.halvleg var kampen reelt afgjort ved stillingen 22-15 og et TM Tønder hold der lykkedes med absolut ingenting.

Det sidste kvarter begyndte TMT så endelig at spille godt angrebs håndbold, men Rækker Mølle svarede hele tiden igen med scoringer og vi kom aldrig tættere på end minus fem, og kampen sluttede således 25-30 efter sæsonens dårligste præstation.