Endnu et snævert nederlag

Foto Torben Lund

TM Tønder skulle lørdag eftermiddag op mod Team Sydhavsøerne, et hold der i den grad har medvind på cykelstien for tiden. Det var dog et toptændt TM Tønder fra kampens start. Forsvaret stod rigtig godt og i den anden ende gjorde Kristoffer Vestergaard hvad der passede ham. Efter 10 minutter ved stillingen 6-5 havde Vestergaard nettet fire gange, mens en velspillende Andreas Hylleberg havde sat to pinde på kontoen. TM Tønder var i teten mens gæsterne haltede efter og efter 22 minutter tog Wolle timeout ved stillingen 13-11. Der blev prøvet 7-6 spil for at trække yderligere fra, men 90 sekunder senere havde TSØ scoret 3 gange i tomt net, efter tre fejl fra TMT og vi gik tilbage i 6-6. Ved pausen var stilllingen 15-16, men vi havde spillet en flot 1.halvleg og kunne se muligheder.

TM Tønder kom toptændte ind til 2.halvleg og med høj fart, som vi allerede før pausen havde set, ikke var gæsternes livret, var det os der scorede de første fire mål. TSØ tog timeout og nu var det dem der gik i 7-6 og det var de dygtige til og midtvejs i 2.halvleg kunne de bringe sig foran 23-24. Vi havde haft godt styr på Nicolai Jørgensen og Kasper Olsen med en velspillende Jaris Tobeler som fremskudt i 5-1 opdækning, men de scorede til gengæld mange mål fra fløjene, det fik vi aldrig løst. TSØ fik også mere styr på Kristoffer Vestergaard og kunne bringe sig foran 24-28. Wolle tog igen timeout, hvorefter vi åd os ind på dem og et halvt minut før tid scorede Vestergaard sit 12.mål til 29-30. Vi gik i helbanepres og var marginal tæt på at fiske bolden fra dem. Det lykkedes ikke og så kunne TSØ score til slutresultatet 29-31.

Vi så et meget velspillende TMT hold og det giver håb om at vi er på rette vej. Vi kan ikke være tilfredse med resultatet, men kan vi præstere som mod Sydhavsøerne, så ligger der en del point og venter på os i december.