Endnu et tophold kommer til Tønder

Endnu et tophold kommer til Tønder

Først kom HØJ Håndbold forbi, de lå på tidspunktet nummer 1 rækken, så kom TMS Ringsted forbi, de lå på tidspunktet nummer 1 i rækken og nu venter Skive FH, der forgangne weekend mistede førstepladsen til TMS og pt. ligger nummer 2. Jo jo, tilskuerne i Tønder er forvente i øjeblikket. De to første af de nævnte kampe gav et lille nederlag til HØJ og en sikker sejr over TMS Ringsted.

Nu skal det blive spændende om TMT drengene kan spille op mod det stærke hold fra Skive, der over flere omgange har været en tur i ligaen. Vi vandt noget overraskende det omvendte opgør med 25-27, på en dag hvor alle vore spillere kom på tavlen, men også en dag hvor TMT forsvaret stod godt og Skive måtte skyde mere udefra og tilmed havde lidt svært ved at ramme målet. Statistisk set har vi haft det svært i hjemmekampene mod Skive. 2 sejre og 6 nederlag er det blevet til, mens vi på deres bane har 2 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag. Sejrene på hjemebane kom i 2014 og 2017. Den sidste sikrede os endnu et år i ligaen.

TM Tønder ramte en rigtig dårlig dag i Maribo i lørdags, så det må være et godt tændt hold der løber på banen fredag aften. Det gælder om at ramme det rigtige spændingsniveau, få ild i øjnene og blod på knæene, for kun sådan besejrer man Skive. Det spændingsniveau ramte vi mod TMS, men slet ikke i Maribo. I denne række er det holdet med den rette udstråling der vinder kampene, der er ingen walkovers, mod nogen hold.

Skal TM Tønder vinde år 2022’s sidste kamp, så skal der skabes en vild stemning i Tønderhal 2 fredag aften. Jo mere vi larmer og bakker holdet op, jo mere rykker det i spillerne på banen og jo bedre bliver præstationen. Så kom ned i hallen senest klokken 19.30 og lad os få historiens tredie hjemmesejr mod Skibonitterne. Sammen er vi stærke.