Et kvart sekund fra sejren

Af Torben Lund

Det var en topklar Thomas Clausen, der bankede 4 af de første 6 mål ind for TM Tønder. I den anden ende havde Skovbakkens Kasper Knudsen dog gang i skudarmen og med tre mål sørgede han for 7-7 efter 19 minutters spil. Det gik ikke så stærkt som i den omvendte kamp. Skovbakken spillede uden tempo og vi havde kun problemer med skud udefra. I den anden ende lavede Skovbakken mange frikast og fik på den måde tempoet ud af TMT, så 1.halvleg var noget af en ørkenvandring. Men det virkede for østjyderne der efter 15 minutter havde været bagud med 5-7 og efter 25 minutter førte 11-8. Ved pausen stod der 13-11.

TM Tønder kom rigtig godt ud til 2.halvleg. Meyer tog fra i målet og i den anden ende kom førnævnte Kasper Knudsen uheldigvis til at ramme Thomas Clausen direkte i ansigtet og så blev der delt både rødt og blåt kort ud til den uheldige østjyde. Det udnyttede TMT til at score tre mål i træk og bringe sig foran 13-14. Skovbakken har et par store klepperter der dækker treer og de havde godt styr på Balsby, så vi måtte ud over fløjene. Heldigvis var både Viktor Bergholt og Anton Filenborg skarpe derudefra.

17 minutter før tid blev Andreas Hylleberg sat ind ved stillingen 18-16 og det skulle vise sig at være en strålende ide. Hylleberg var toptændt og skarp. Han sørgede med tre mål for at vi hang på. Meyer var gået i stå og Wilde kom ind. Forsvaret fik lukket fint ned for Skovbakken og Hylleberg var direkte uheldig med at dommeren ikke så hans skud på overliggeren var inde, før den hoppede tilbage ud på banen. TM Tønder kom foran på mål af Hylleberg og Bergholt. Med Damgaard på stregen havde deres to store treere nok at se til og Damgaard gjorde det til 23-25 med halvandet minut tilbage. Skovbakken fik reduceret og gik i helbanepres. Det havde vi desværre ikke værktøjerne til at løse på dagen og med syv mod seks spil, lykkedes det dem at udligne med 5 sekunder tilbage. Vi fik sendt et hurtigt opgiverkast i målet, men da hornet lød manglede der lige en meter fra den var inde. Et kvart sekund kunne have givet os sejren.

Umiddelbart efter kampen kunne man godt tillade sig at være skuffet, men set over 60 minutter var resultatet retfærdigt og det var et vigtigt point vi sat på kontoen. På søndag kommer det aktuelle bundhold fra Roskilde til Tønder og der SKAL vi simpelthen have begge point, for så ser det ganske fornuftigt ud.

Viktor Bergholt: 8

Andreas Hylleberg: 5

Thomas Clausen: 4

Anton Filtenborg: 3

Mikkel Damgaard: 2

Kristoffer Vestergaard: 2

Mathias Nikolajsen: 1