Et lærerigt nederlag
Et lærerigt nederlag
Et lærerigt nederlag
Et lærerigt nederlag

Et lærerigt nederlag

TM Tønder led et stort nederlag mod Sønderjyske

Skrevet d. 31. januar 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Et lærerigt nederlag

TM Tønder spillede tirsdag aften træningskamp mod Sønderjyske, der hjemme i Skansen hev en stor sejr på 44-29 i hus. Forud for kampen havde TM Tønder træner Torben Sørensen forhåbninger om, at hans spillere kunne matche de lyseblå modstandere på vilje og energi – sådan gik det desværre ikke helt:
“Mange vil sikkert sige, at vi hurtigt skal glemme denne kamp – det mener jeg bestemt ikke at vi skal. Det gav os i den grad et wake up call om, at hvis vi ikke er 100 % tilstede, og giver alt hvad vi har, så får vi en grusom overhaling. Så vi skal have i baghovedet, at et indstilling på 80 % slet, slet ikke er nok. Sker det når turneringen igen starter op, så bliver vi “kørt over”. I går brænder vi mange chancer i begyndelsen og får mange contra scoringer mod os. Det gav en dum start, som vi aldrig overvandt. Jeg kunne også ønske mig mere aggressivitet i forsvaret, flere tacklinger og en større vilje til at ville vinde. Der var generelt for mange beslutninger der kunne have været anderledes – også fra min side.” siger Torben Sørensen

Perioden op til kampen i går har været med meget vægt på det fysiske, og ikke så meget på selve spillet. Gårsdagens modstandere var da også betydelig længere fremme med håndboldspillet end TM Tønder. Torben Sørensen glæder sig derfor til, at der nu starter en periode, hvor bolden igen kommer i fokus til træning:
“Vi skal forsøge at ramme minimum det niveau, som vi sluttede med inden jul. Det er jeg også overbevist om, at vi kommer til. Vi skal alle kigge indad og lære af kampen i går. Her fik vi “Et rap over nallerne”, men vi kører på med fuld tryk. Det ærgrer naturligvis alle, at vi ikke kunne præsterer bedre, ikke mindst fordi mange af vores trofaste supportere havde taget turen til Sønderborg for at bakke op. Nu har vi næste step at arbejde frem mod, inden vi søndag møder Århus Håndbold i Lalandia klokken 13:00″

TM Tønder har to træningskampe på plads inden 888-ligaen igen starter op for holdet den 18. februar. Søndag den 4. februar spiller TMT som nævnt mod Århus, mens de den 11.februar i Bredebro Hallen spiller mod Otterup fra 1.division.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden