TMT og HØJ spiller om 4.pladsen

Et lille topopgør på søndag

En fjerdeplads står på spil, når TMT og HØJ mødes i Tønderhal 2 på søndag, men fjerdepladsen alene er ikke målet. Det drejer sig om stadig at være hægtet på topholdene og det gør det for begge hold. HØJ har 14 point, mens TMT har 13, så vi skal jo helst ikke tabe kampen, da dette vil give et hul på tre point til top 4. Omvendt kan vi med en sejr rykke forbi søndagens modstandere og for alvor hægte os på.

HØJ Elite var før sæsonstart den helt store favorit, til at vinde rækken og rykke direkte op. Sæsonen startede dog med et overraskende pointtab i udekampen mod Skovbakken, der havde bolden de sidste 45 sekunder, så det kunne sagtens være endt med et nederlag. Efter relativt sikre sejre mod Århus og ESV, havde HØJ hjemmebane mod Odense. I den kamp kom HØJ bagud med hele 1-8, men førte 15-13 ved pausen. Efter pausen kom de igen bagud, denne gang med tre mål, men endte med at vinde kampen. Også hjemme mod Rækker Mølle var HØJ i problemer, men får det vendt til sidst.

To gange har HØJ tabt, begge gange hjemme, mod henholdsvis Skive og Midtjylland. I den seneste kamp mod Midtjylland, formåede de hele tiden at komme tilbage i kampen, men midtjyderne var cool og formåede hele tiden at trække fra igen. I søndagens kamp mellem TM Tønder og HØJ, bliver det derfor vigtigt at vi hele tiden er cool og ikke lader os påvirke, hvis vi kommer foran og de haler ind på os igen.

TM Tønder spillede en flot defensiv kamp i Maribo, hvor vi fik pillet deres bagspillere helt ned. Det gav lidt plads til stregen, dog uden at det var noget problem. Vores stærke bredde blev udslagsgivende og vores etablerede angrebsspil bliver bedre og bedre. Vi kan derfor med positive øjne, se frem mod kampen på søndag mod HØJ. Vi har vundet 5 af de seneste 6 kampe, så selvtilliden er helt i top. I modsætning til kampen i Maribo, skal vi så lige have lagt kontrafasen på, så skal det nok blive en god kamp for vores trofaste publikum.

Efter kampen vil det være en god ide at blive i hallen og deltage i vores aftermatch, hvor bl.a. kampens spiller skal præsenteres. Vi har desuden en nyhed til jer, under aftermatchen, en Breaking News, som vi glæder os til at fortælle jer. Så bliv i hallen, sammen er vi stærke.