Et tabt point

TM Tønder kom godt fra land og kunne bringe sig foran 0-2 og 2-5. Især Livio Klausen så stærk ud i starten og det gav huller i Roskildes defensiv og plads til de andre. En udvisning til Rune Hinrichsen gjorde at Roskilde kom på 5-5 inden TMT igen trak fra til 5-8 og senere 7-11. Resten af 1.halvleg var vi i kontrol, havde nemt ved at finde huller i Roskildes forsvar og pauseføringen på 12-14 burde have været større. Omvendt havde Roskilde to gange brændt på et tomt TMT mål.

Roskilde kom hurtigt på 14-14 efter pausen, inden Vestergaard, Livio og Madsen igen skabte et hul på tre mål. Og det blev en anden halvleg hvor Roskilde stod bedre i forsvaret og vi måtte søge efter løsninger. Løsningen blev Casper Madsen på venstre back og ham havde Roskilde store problemer med. I midten af 2.halvleg viste Jesper Redlefsen store kvaliteter og sørgede for 20-23 og alt var stadig i orden.

Roskilde skal dog have at de hele tiden troede på det og hele tiden kom igen. De havde problemer med at finde huller i vores forsvar, men når armen kom op på dommerne, formåede de med held at skyde udefra, og her er nok noget at tale om for TMT. Man har kun fire afleveringer og der skal vi have mere fokus på at få lukket ned. Således fik Roskilde igen igen udlignet en tremålsføring og fire minutter før tid kom de for første gang i kampen foran, 26-25. Der var ikke flere redninger i kampen og da Roskilde scorede til 28-27 med mindre end 10 sekunder tilbage så det sort ud. Jesper Redlefsen ville det dog anderledes og scorede i absolut sidste sekund. Dommeren vinkede først afværgende, men indså så at den var inde og dømte mål.

En ambivalent følelse fordi vi til sidst skulle være glade for et point, men set over 60 minutter havde vi så mange chancer for at snøre sækken til. Den kamp skulle vi have vundet, uden tvivl.