Et tungt nederlag til TMT

Det var en svær kamp for dommerne, der dog løste opgaven ganske godt og det var en fed kamp for tilskuerne.
Et tungt nederlag

Mange husker sikkert to år tilbage, da Århus HC hed HEI og havde bolden med få sekunder tilbage, tabte den, hvorefter Jesper Redlefsen scorede sejrsmålet til 26-25. Det var en fed fornemmelse og det må være lige præcis den fornemmelse Århus HC tog med i omklædningsrummet søndag eftermiddag, for den kamp burde TM Tønder ikke have tabt.

Det var et nervøst TM Tønder der lynhurtigt kom bagud med 0-3. Fejl på fejl kostede og efter syv minutter stod der 1-5 på tavlen. TMT hankede op i sig selv og på godt seks minutter fik vi udlignet til 6-6. Herfra var det en ekstrem tæt kamp. Der blev spillet med musklerne og til trods for godt angrebsspil fra begge hold, havde begge det svært med modstandernes fysisk stærke forsvarsspil. Århus måtte gang på gang spille angreb med en nøl kendelse hængende, men her var især Mathias Møller god til at få sendt bolden i mål. Rune Schrøder var 1.halvlegs helt store skytte for TMT, mens Rasmus Just var det samme for Århus. 12-12 ved pausen.

Efter pausen blev der ikke skruet ned for fysikken. Det var en svær kamp for dommerne, der dog løste opgaven ganske godt og det var en fed kamp for tilskuerne. Århus’ Peter Krogh var dog særdeles heldig med at slippe med en to minutters udvisning efter at have ramt Rune Schrøder i hovedet med en knytnæve (se foto) Efter syv minutter bragte TMT sig foran for første gang og minuttet efter endda med to mål, 18-16 ved en velspillende Kasper Skov. Desværre fulgte tre Århus mål og så var vi igen bagud. Skiftende føringer fulgte, inden Århus kunne bringe sig foran 22-24. Tre mål af en særdeles velspillende Rune Schrøder betød 25-25 med godt 4 minutter igen. Det blev 26-26 og TMT var på bolden med lidt over et minut tilbage.

Lars Krarup tog timeout, men der manglede skarphed i det der skulle blive vores sidste angreb. Det var som om ingen rigtig turde tage ansvar og der kom ikke til noget særligt godt skud ud af situationen. Så havde Århus chancen og tog timeout. Andreas Meyer der havde stået rigtig godt i den sidste del af kampen havde begge hænder på det sidste skud, men på uheldig vis smuttede bolden alligevel ind og Århus kunne juble over en temmelig heldig sejr. Det var en kamp mellem to rigtig stærke hold og ingen af holdene fortjente egentlig at tabe, men modsat for to år siden, var det denne gang os der stod tilbage med den ærgerlige fornemmelse.

Tilbage står vi dog også med en fornemmelse af at have spillet en rigtig flot kamp og fortsætter vi med det spil, ligger der stadig fire point og venter, inden juleferien.

Galleri

Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag
Et tungt nederlag