Fælles gåtur på søndag

Fælles gåtur på søndag

Så er det snart søndag og årets første store begivenhed skydes i gang, når vi samler byen til den første fællestur. Fællesturene blev sat i værk til støtteturen i 2022 og var en kæmpe succes. Vi gik bl.a. ud langs digerne og var også en tur uden om og igennem Møgeltønder, som jo har leveret så mange dygtige håndboldspillere til TMT.

Igen i år skyder vi det hele i gang med en fællestur, som alle kan deltage i, også selvom man ikke lige er med på et hold. Fællesturene er totalt hygge og man får snakket med en masse folk. Vi mødes klokken 10.00 foran hovedindgangen ved Tønderhallerne og har lavet en rute, hvor der er mulighed for at dreje fra, således at man selv bestemmer hvor langt man vil gå.

Der er stadig mulighed for at tilmelde hold til støtteturen og vi ved at ca. 20 hold er tilmeldt, ligesom Sønderjysk Forsikring bakker op med et flot startgebyr på 10.000 kroner. Vi håber at mange af jer kan finde sponsorer som vil give f.eks. en krone pr. kilometer eller et fast beløb, så vi kan få samlet masser af penge ind til TMT.

Vi ses på søndag klokken 10.00

Støtteforeningen.