Fantastisk indsats
Fantastisk indsats
Fantastisk indsats
Fantastisk indsats

Fantastisk indsats

Skrevet d. 24. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Fantastisk indsats

Det var en herlig sejr TM Tønder hentede torsdag aften i Herning. 6-måls sejren og de to point var enormt vigtige i den intense bundstrid, men ikke mindst måden holdet vandt på, glæder træner Claus Lyngsøe:

”Det var en kamp, som vi egentlig får startet rigtig skidt. De første minutter virker spillet noget rodet, og vores afslutninger har ikke den fornødne kvalitet. Men spillerne viser jo en fantastisk moral, og kommer tilbage i kampen, hvor de som kampen skrider frem løfter spillet flere niveauer. Bedst symboliseret ved Oliver Eggert, der får en skidt start på opgøret. Han får hurtigt en pause, men da Rune så bliver skadet, kommer Oliver igen på banen. Og resten af kampen får han vist, hvilket potentiale han han – Oliver spiller en fantastisk kamp”.

Det unge og uerfarne TMT-mandskab klarede manddomsprøven i Herning. Når modstandere som Tangen, Winkler og Gjessing står på holdkortet, kunne man godt frygte holdet vil blive lidt skræmt, men da først startnerverne var spillet væk, ydede holdet en flot præstation. En præstation der glæder Lyngsøe:
”Der var mange som bød ind i går. Nikolaj Enderleit hamrer i starten bolde i kassen, og han fortsatte ufortrødent presset fra vores højre side. Når han ikke var på banen, fortsatte Rolf Ravn på hans plads. Rolf har været kastet rundt i forskellige opstillinger, og loyalt udfører han det nødvendige. I går kronede han en fornem indsats med flotte scoringer – en rigtig teamplayer!”

TM Tønder var ved pausen bagud med 14-12, men en stærk 2.halvleg fra gæsterne, knækkede hjemmeholdet fra HC Midtjylland. Således vandt TM Tønder 2.halvleg med 17-9:
”Selvom vi var bagud ved pausen, så havde vi egentlig en stor tro på tingene. Vi aftalte i halvlegen, at vi skulle blive ved at køre på, og tage udgangspunkt i vores solide forsvarsspil. Da vi får kontakt ved 17-17, og efterfølgende kommer foran, er det som om at HC Midtjylland mister gnisten. At vores spillere så i den grad spiller fornuftigt er en stor tilfredsstillelse, og lover godt forud for den næste kamp mod Mors-Thy. Den kamp kan være afgørende for hvor vi skal spille i næste sæson, så hjemmebanen i Tønder skal gerne igen på onsdag blive en ekstra stor støtte”, slutter en glad cheftræner, Claus Lyngsøe.

Og kampen Claus nævner er den sidste kamp i 888-ligaen. Har får ”Helvede i Syd” besøg af ”Bette-Balkan”. Opgøret kan blive en kamp om overlevelse i 888-ligaen, hvis Randers vinder i Skansen på lørdag.

Meget mere om opgøret mod Mors-Thy og ”Bette Balkan” i løbet af de kommende dage.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
1 dag siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
4 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
2 timer siden