Fantastisk præstation
Fantastisk præstation
Fantastisk præstation
Fantastisk præstation

Fantastisk præstation

En holdpræstation til UG, hele vejen rundt

Skrevet d. 20. februar 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Arkivfoto: Flemming Andersen
Fantastisk præstation

Der skulle noget til, skulle 29-30 sejren fra forrige sæson i Jyllinge gentages. Ikke bare startsyveren, men alle skulle ud og præstere det bedste de kunne, skulle vi have point mod induvidealisterne fra HØJ Håndbold. Og lad det være sagt med det samme, det var et særdeles velforberedt TM Tønder hold der løb på banen, godt forberedt på hvad HØJ kom med.

Fra kampens start blev der angrebsmæssigt lagt et godt tryk fra både Andreas Hampe og Thomas Clausen på backs, og det bekom Kristoffer Vestergaard særdeles godt, da det gav ham den plads han havde brug for. Forsvarsmæssigt stod vi godt og kompakt, men der manglede lige lidt flere redninger fra Jonas Wilde til at vi rigtig kunne trække fra. I angrebet havde vi dog godt styr på hvordan der skulle skydes på Frank Mikkelsen og efter 12 minutter stod der 5-5. En udvisning til TMT betød at HØJ kom foran 6-5, 7-6 og 8-7. Det var dog også hjemmeholdets eneste føringer i den kamp.

Andreas Hampe og Kristoffer Vestergaard var de store målskytter de første 20 minutter, men så meldte Jesper Redlefsen sig på banen. Med tre mål af den lynhurtige fløj og et af Teis, blev 11-11 til 12-15 fra 19. til 23. minut. Begge hold havde skiftet keeper, så det nu var Emil Mathiassen og Søren Haagen der stod, dog uden effekt, men tremålsføringen holdt til pausen, hvor der stod 14-17. Efter pausen fik vi hurtigt en udvisning og det var ikke lige hvad vi havde brug for. Storspillende Jesper Redlefsen scorede dog i undertallet og der skete ikke det store ved det. Andreas Hampe gik lidt i stykker, men Malte Schnoor tog over.

TM Tønder var hele tiden foran med 1-2 mål og begge hold havde svært ved at komme til afslutninger. TM Tønder angreb ofte med en truende passiv kendelse, der kom noget hurtigere i vore angreb, end når HØJ var i angreb, fra de ellers udmærkede dommere. Der var dog hele tiden en god fornemmelse for at TMT ville holde hjem, vi var simpelthen et bedre hold på dagen, og så havde Emil Mathiassen stået en pragtfuld 2.halvleg. Tre minutter før tid kom Jonas Wilde tilbage i målet og han blev afgørende til sidst. HØJ fik udlignet til 28-28 og Kristoffer Vestergaard bragte os igen foran ved at score sit 10.mål på et straffekast. Bo spellerberg brød igennem, men Jonas Wilde tog bolden med en flot redning og så havde vi chancen for at bringe os foran med to, med et minut tilbage.

En redning af Søren Haagen og et mål af Spellerberg med 47 sekunder tilbage startede det der skulle blive en dramatisk afslutning. TMT tog selvfølgelig timeout med 25 sekunder tilbage og vi fik lov til at køre et langt angreb til sidst, måske fordi dommerne tidligere havde været lidt hårde ved os med nølkendelserne. 6 sekunder før tid var det så Thomas Clausen der scorede det forløsende mål til 29-30 og HØJ tog timeout og havde 4 sekunder. Bolden var ikke givet op efter målet, så de skulle starte fra midten. et langskud fra Alexander Hansen var dog intet problem for Jonas Wilde og så brød Jublen ellers løs blandt spillere og supportere.

På dagen var TM Tønder bare bedre end HØJ, i forsvaret, i angrebet, som hold og på bænken. HØj skiftede konstant ud for at finde noget der virkede, mens vi lod spillerne spille og skiftede kun ud efter behov. Det var HØJ klasse af TMT, hele vejen rundt.

Kristoffer Vestergaard: 10 (3)

Jesper Redlefsen: 6

Thomas Clausen: 4

Andreas Hampe: 3

Malte Schnoor: 2

Teis Horn Rasmussen: 2

Jaris Tobeler: 1

Mikkel Damgaard: 1

Anton Filtenborg: 1

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse TM Tønder Håndbold Elite A/S

En tidligere spiller og assistenttræner, Søren Olsen, er fra næste kamp...
5 dage siden

Mads Langelund åbner sæsonen

En ny sæson står for døren og i TMT ønsker vi...
4 uger siden

U19 i 1.division i sikker stil

U19 drenge måtte lidt rundt i kommunen for at kvalificere sig...
3 uger siden

Holdets sejr

Skive startede med bolden, men det var TM Tønders Livio Klausen...
3 uger siden

Stor kamp i runde 1

1.division ser lidt stærkere ud i år, især toppen hvor fem...
4 uger siden

Udspillet

Når man scorer 30 mål er det oftest nok til en...
1 uge siden

Nederlag i sæsonåbner

Inden kampen vidste vi godt, at skal man slå Sydhavsøerne, skal...
3 uger siden

Fredag aften i Skive

Fredag aften klokken 19.30 fløjtes der op til TM Tønders kamp...
3 uger siden

Et tabt point

TM Tønder kom godt fra land og kunne bringe sig foran...
2 dage siden

En svær opgave

På søndag klokken 15.00 tager TM Tønder mod Skovbakken i Tønderhallerne....
2 uger siden

Livio: Vi forsvarer super godt

TM Tønder vandt 27-25 ude over liganedrykkerne fra Skive og det...
2 uger siden

TM Tønder hungrer efter sejr

Skal TM Tønder være med hvor det er sjovt, ja så...
4 dage siden

Stor nyhed fra Tophåndbold

I Tophåndbold appen er der længe blevet arbejdet på en løsning,...
4 uger siden

Lykkeliga deltager i indløb

Kommunens Lykkeligahold træner hver tirsdag i Toftlundhallen. Til TMTs kamp mod...
23 timer siden

Janes store erfaring sikrer de bedste billeder

De flotte portræt- og gruppebilleder, vi her i klubben bruger af...
4 uger siden