Fantastisk præstation

Der skulle noget til, skulle 29-30 sejren fra forrige sæson i Jyllinge gentages. Ikke bare startsyveren, men alle skulle ud og præstere det bedste de kunne, skulle vi have point mod induvidealisterne fra HØJ Håndbold. Og lad det være sagt med det samme, det var et særdeles velforberedt TM Tønder hold der løb på banen, godt forberedt på hvad HØJ kom med.

Fra kampens start blev der angrebsmæssigt lagt et godt tryk fra både Andreas Hampe og Thomas Clausen på backs, og det bekom Kristoffer Vestergaard særdeles godt, da det gav ham den plads han havde brug for. Forsvarsmæssigt stod vi godt og kompakt, men der manglede lige lidt flere redninger fra Jonas Wilde til at vi rigtig kunne trække fra. I angrebet havde vi dog godt styr på hvordan der skulle skydes på Frank Mikkelsen og efter 12 minutter stod der 5-5. En udvisning til TMT betød at HØJ kom foran 6-5, 7-6 og 8-7. Det var dog også hjemmeholdets eneste føringer i den kamp.

Andreas Hampe og Kristoffer Vestergaard var de store målskytter de første 20 minutter, men så meldte Jesper Redlefsen sig på banen. Med tre mål af den lynhurtige fløj og et af Teis, blev 11-11 til 12-15 fra 19. til 23. minut. Begge hold havde skiftet keeper, så det nu var Emil Mathiassen og Søren Haagen der stod, dog uden effekt, men tremålsføringen holdt til pausen, hvor der stod 14-17. Efter pausen fik vi hurtigt en udvisning og det var ikke lige hvad vi havde brug for. Storspillende Jesper Redlefsen scorede dog i undertallet og der skete ikke det store ved det. Andreas Hampe gik lidt i stykker, men Malte Schnoor tog over.

TM Tønder var hele tiden foran med 1-2 mål og begge hold havde svært ved at komme til afslutninger. TM Tønder angreb ofte med en truende passiv kendelse, der kom noget hurtigere i vore angreb, end når HØJ var i angreb, fra de ellers udmærkede dommere. Der var dog hele tiden en god fornemmelse for at TMT ville holde hjem, vi var simpelthen et bedre hold på dagen, og så havde Emil Mathiassen stået en pragtfuld 2.halvleg. Tre minutter før tid kom Jonas Wilde tilbage i målet og han blev afgørende til sidst. HØJ fik udlignet til 28-28 og Kristoffer Vestergaard bragte os igen foran ved at score sit 10.mål på et straffekast. Bo spellerberg brød igennem, men Jonas Wilde tog bolden med en flot redning og så havde vi chancen for at bringe os foran med to, med et minut tilbage.

En redning af Søren Haagen og et mål af Spellerberg med 47 sekunder tilbage startede det der skulle blive en dramatisk afslutning. TMT tog selvfølgelig timeout med 25 sekunder tilbage og vi fik lov til at køre et langt angreb til sidst, måske fordi dommerne tidligere havde været lidt hårde ved os med nølkendelserne. 6 sekunder før tid var det så Thomas Clausen der scorede det forløsende mål til 29-30 og HØJ tog timeout og havde 4 sekunder. Bolden var ikke givet op efter målet, så de skulle starte fra midten. et langskud fra Alexander Hansen var dog intet problem for Jonas Wilde og så brød Jublen ellers løs blandt spillere og supportere.

På dagen var TM Tønder bare bedre end HØJ, i forsvaret, i angrebet, som hold og på bænken. HØj skiftede konstant ud for at finde noget der virkede, mens vi lod spillerne spille og skiftede kun ud efter behov. Det var HØJ klasse af TMT, hele vejen rundt.

Kristoffer Vestergaard: 10 (3)