Fed træningskamp mod Aarhus Håndbold
Fed træningskamp mod Aarhus Håndbold
Fed træningskamp mod Aarhus Håndbold
Fed træningskamp mod Aarhus Håndbold

Fed træningskamp mod Aarhus Håndbold

Skrevet d. 17. august 2017 af
Flemming Sørensen
Fed træningskamp mod Aarhus Håndbold

TM Tønder Håndbold spillede torsdag aften den første kamp i træningsturneringen Spar Nord Bank Cup. Holdet mødte i Vestfynshallen ligakollegaerne fra Aarhus Håndbold. Den ordinære kamp sluttede uafgjort, og først efter 9 straffekast til hvert hold, trak Aarhus Håndbold det længste strå.

For 3.gang i opstartsfasen skulle TM Tønder prøve kræfter mod et ligahold – denne gang var det Aarhus Håndbold, der bl.a. har den tidligere TMT-spiller, Torben Petersen, som én af profilerne.
Til aftenens kamp måtte TM Tønder undvære såvel Martin Kjærgaard og Morten Jørgensen på stregen, samt Mads Thomsen og Hans Martin Asmussen. Det betød meget spilletid til bl.a. Thomas Clausen og i perioder lidt alternative opstillinger i angrebet.

Træner Torben Sørensen sendte et meget tændt TM Tønder hold på banen i Nr. Aaby. Fra start var holdet initiativrige og aggressive i forsvarsspillet, hvilket hurtigt gav dem en føring på 2-3 mål. Første halvleg gav rigtig gode løfter for den kommende sæson, da holdet virkelig spillede koncentreret og veldisciplineret. Holdet gik således til pause med en føring på 13-11 – ikke mindst takket være en fornem holdpræstation, men også med stærke individuelle præstationer af ikke mindst Christian Trans i målet og Oliver Eggert.

2.halvleg blev tæt, men i takt med at kampen nærmede sig sin afslutning, begyndte kræfterne at slippe op hos TM Tønder. Nogle spillere havde spillet fuld tid, og de sidste minutter – da trætheden for alvor meldte sig – kom fejlede forsvarsmæssigt. Holdet førte med to mål da der manglede ca 10 minutter, men var alligevel heldige med at få uafgjort. Aarhus kom nemlig foran i slutfasen, men med kun tre sekunder tilbage af opgøret udlignede Ulrik Eggert til resultatet 27-27. I den afgørende fase havde TM Tønder succes med 7:6 spillet, hvor Nicklas Tyssen vikarierede som stregspiller sammen med Emil Bergholt, der igen leverede en stærk indsats.

Med det uafgjorte resultat skulle holdene herefter direkte i straffekast – 5 kast til hver. Denne dyst sluttede 4-4, så stillingen efter 5 kast altså var 31-31. Dermed skulle holdene skiftes til at kaste, og efter yderligere straffekast blev kampen afgjort til Aarhus Håndbold fordel. De kunne således trække sig sejrsrigt ud af kampen med en sejr på 34-33

Træner Torben Sørensen var – trods nederlaget – tilfreds med mange ting fra dagens kamp:
”Det var en fed træningskamp, hvor vi får lov at gå til den. Spillerne løste mange opgaver rigtig fint, og det er fedt at se en stigende iver efter at tage initiativet i forsvaret. Spillerne vil gerne det her, og de ser flere og flere muligheder i spilet. Vi bliver ramt lidt på bredden i dag, og de sidste minutter går vi lidt døde. Men vi fik prøvet mange ting af igen i dag, og nogle spillere kom til at spille lidt uvante pladser – det var en rigtig fin træningskamp mod en god modstander”

Holdet spiller igen lørdag klokken 10:30 i Skjern, hvor modstanderen er Skive FH, der i aften tabte 33-31 til Ribe-Esbjerg HH.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
2 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
3 uger siden

Stærke Århusianere kommer forbi

På søndag gæster det nye Århus HC Tønderhallerne. Fem århus klubber...
4 uger siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
2 uger siden

Nikolajsen: En forløsning

Mathias Nikolajsen, der er kommet til TMT fra BSH ungdom inden...
4 uger siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
1 uge siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
1 uge siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
2 uger siden

HENRIK ER FRIVILLIG

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Henrik Thomsen ofte...
4 uger siden

Generalforsamling 2022

1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Forelæggelse af...
4 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
3 uger siden