Festen sluttede i en fantastiske kulisse
Festen sluttede i en fantastiske kulisse
Festen sluttede i en fantastiske kulisse
Festen sluttede i en fantastiske kulisse

Festen sluttede i en fantastiske kulisse

Flot sæson er nu slut – en stolt træner gør status

Skrevet d. 23. april 2018 af
tmt
Festen sluttede i en fantastiske kulisse

I en helt fantastisk kulisse sluttede eventyret for mit unge 3 division mandskab, da Odder påførte os en nederlag på 38-31 i anden og sidste kamp i oprykningspillet. Drengene kæmpede alt hvad de kunne, flot båret frem af et helt fantastisk publikum, men lige lidt hjalp det. Vi må anerkende at Odder set over 2 kampe var bedre på nogle afgørende parametre og herfra skal der lyde held og lykke til Odder med de afgørende kampe om oprykning.

Spillerne er naturligvis meget skuffede, jeg er skuffet over resultatet i de 2 kvalifikationskampe for vi/jeg troede på mere, men når det så er sagt – så kan vi kigge tilbage på en mega flot sæson og med god grund tillade os at være stolte – Jeg er i hvert fald stolt over de præstationer som holdet/spillerne lavet i år.

Vi slutter den løbende turnering med 34 point, vi vinder 16 kampe, 2 uafgjort, og 4 nederlag (faktisk kun 1 nederlag på hjemmebane) det er aldrig sket før  – og det kan vi være stolte over. Når jeg kigger tilbage på vores opstart i maj 2017 og så til nu – så har holdet og den enkelte spiller virkelige flyttet sig på utrolige mange parametre. Truppen består af mange unge spillere som har evne, vilje, talent og stærke individuelle kompetencer , men det som bragt successen, er det helt fantastiske sammenhold og evnen til at sætte sin egen personlig succes i bagrund for holdet. TEAM SPIRIT har været nøgleordet og jeg kan ikke sætte superlativer nok på holdets & den enkelte spillers præsentation – andet en OUTSTANDING.

Som træner har jeg virkelig været privilegeret, at få lov til at arbejde med en så stor og talentfuld trup. Jeg har nydt hver eneste time jeg har tilbragt med dette fantastiske hold, og jeg vil se altid se tilbage på sæsonen 2017/18 med stolthed over hele truppens præstationer – TAK til alle spillere for en super fed sæson.

Her på falde rebet, skal der også lyde stor tak til TM Tønder trofaste publikum, Tak til TMT Red-support, som alle igennem hele sæsonen har vist en kæmpe opbakning til vores talentfulde 3 division.

TAK FOR SÆSON 2017/2018 – det har været en fornøjelse.

Mvh Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Ung bagspiller til TM Tønder

TM Tønder henter talentfuld bagspiller i ligaklubben Mors/Thy Håndbold. 19- årige...
4 uger siden

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
3 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden