Festlig afslutning
Festlig afslutning
Festlig afslutning
Festlig afslutning

Festlig afslutning

Der var fest i alle rum i Tønderhallerne

Skrevet d. 9. april 2022 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Festlig afslutning

Mens erhvervsklubben var samlet til hotdog og lidt godt til ganen, havde TMT Red Support inviteret til Svinekam i et andet lokale, men her sluttede festlighederne ikke. Der var Linedance og fest i hal 1 og vigtigst af alt, så havde TMT sin egen fest i hal 2, i hvert fald efter pausen. En ting var dog som det plejer at være, det veloplagte publikum måtte lige igennem en noget svingende 1.halvleg i en velopfyldt Tønderhal 2.

Begge hold tog godt fat i forsvaret, mens det angebsmæssigt blev lavet for mange fejl af begge hold. Afslutninger uden kvalitet i begge ender gjorde at det blev en lidt målfattig affære før pausen. 8,12 minutter gik der før Jesper Redlefsen kunne gøre det til 3-1, men seks svage minutter betød at Odense kunne score fem mål i træk til 3-6 og så tog Wolle timeout. Det skulle vise sig at være en god ide. Mose og Malte kom ind og mens Mose fik sat skik på defensiven, scorede Malte tre mål i træk og så stod der 6-6. Holdene fulgtes ad til pausen hvor stillingen var 10-11.

Efter pausen kunne Odense bringe sig foran 11-13, men da Jonas tog et straffekast fra Jacob Lyck vendte kampen. Den egentlige årsag var nok at Odense var gået i syv mod seks og det havde TM Tønder forberedt sig godt på. Jonas Wilde tog hvad der kom og Jesper Redlefsen løb kontra. Flere gange var det Jesper selv der fiskede boldene og kunne så løbe ned og score i tomt mål. En timeout fra Odense hjalp ikke, for umiddelbart efter scorede Redlefsen til 18-13 og 19-13. Kampen var afgjort selvom der resterede 20 minutter. TM Tønders største føring var 26-18 og til slut stod der 27-20. En sikker sejr der blev vundet på sidelinien, i målet og i kontrafasen.

Jesper Redlefsen: 8

Jaris Tobeler: 4

Thomas Clausen: 3

Malte Schnoor: 3

Anton Filtenborg: 3

Mikkel Damgaard: 2

Rune Hinrichsen: 2

Andreas Hylleberg: 1

Rasmus Mose: 1

Festlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutningFestlig afslutning

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder skal have ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder skal have ny direktør. Klubbens direktør...
2 uger siden

TM Tønder imødegår kritik.

Tønder Kommunes elitehåndboldklub TM Tønder afviser tidligere spilleres anklager om kontraktfiduser...
2 uger siden

God sæsonafslutning

TM Tønder var top klar til opgaven, onsdag aften mod KIF...
3 uger siden

Jaris Tobeler stopper i TMT

Efter to sæsoner i klubben, siger TM Tønder farvel til Jaris...
4 uger siden

Onsdag er pokaldag

På onsdag den 10.maj klokken 19.00 spiller TM Tønder den sidste...
4 uger siden