Filtenborg: Trives bedst når jeg er tryg

Filtenborg: Trives bedst når jeg er tryg

Anton Filtenborg er i gang med for alvor at vise hvad han indeholder. Han har lige fra dag et, været en vigtig brik i forsvaret og han har leveret rigtig godt på den post. Han har også vist gode takter i offensiven og det er tydeligt at han bliver bedre på alle punkter i sit spil, for hver kamp han spiller. I de tre seneste kampe mod U21 landsholdet, mod Skovbakken og mod Roskilde hvor han helt fortjent blev kåret til kampens spiller, har han vist høj klasse. Efter mandagens træning spurgte vi ham først og fremmest til hvordan han syntes at holdet havde tacklet det at skulle være ret klare favoritter:

“Jeg synes jo at vi gør det vi skal” indledte Anton og fortsatte: “Det er ikke vores flotteste sejr, men vi gør det vi skal. Vi kæmper og vi har den rigtige indstilling til kampen. Vi laver godt nok nogle håbløse fejl, men vi laver også en masse gode ting. I angrebsspillet er vi gode og kommer til store chancer”.

Som sagt så dækker Anton back, selv om han er fløjspiller, men det er ikke noget han har den store erfaring med, og måske derfor fik han især sidste år nogle udvisninger, men der er langt mellem disse nu:

“Jeg har da dækket lidt back i nogle sæsoner, hvis der var skader eller noget, så det var ikke helt nyt for mig, men det er først efter at jeg er kommet til Tønder at jeg sådan for alvor er begyndt på det. Det er i øvrigt også en af grundende til at jeg kom til Tønder. Jeg føler også at jeg har udviklet mig i den del af spillet, som jeg jo var relativ ny i. Med spilletid og tillid har jeg fået opbygget noget erfaring og det synes jeg gør mig til en bedre forsvarsspiller”.

Med fem mål på seks skud og et lækkert dobbelt vip efter en tomandsaftale med Kristoffer Vestergaard, fik Anton Filtenborg også sat en tyk streg under at det kører for ham for tiden, og det har han også en god forklaring på:

“Jeg er sådan en type der trives bedst når jeg er tryg. Så det at jeg er vant til truppen,  og er her på andet år, det er sådan noget der fylder for mig, også at jeg har fået en rolle på holdet som jeg er sikker på, det er klart noget der gør mig bedre, lige som at vi træner rigtig godt, her i Tønder”, slutter den stærke højre fløj.

Vil du se endnu mere til Anton og de andre på holdet, så spiller TMT igen hjemme i hal 2, søndag den 12.Februar klokken 15.00 mod Rækker Mølle, der har nogle tidligere TMT profiler på holdet. Inden da er der udekamp i FIF på søndag klokken 15.30 og den kamp kan ses på tophåndbold app’en.

Af Torben Lund