Fin sejr i Give

TM Tønder var tirsdag aften en tur i Give, for at spille mod det lokale 2.divisionshold, der for tiden ikke har sidste sæsons suveræne topscorer til rådighed, men Give Håndbold spillede nu alligevel en omgang frisk angrebsspil, der til tider gav TMT forsvaret problemer.

De første 5 angreb endte med mål til det angribende hold, inden Andreas Meyer Ejlersen præsterede en flot redning fra stregspilleren, og lidt efter kunne en velspillende Troels Clausen med sit andet mål, bringe TM Tønder foran med to mål. Den føring holdt til midtvejs i første halvleg, selv om det ikke længere gik så lystigt til på måltavlen.

8-6 efter et kvarter betød TMT timeout og ind kom Andreas Hylleberg og det skulle vise sig at være en god ide. TMT kom foran 11-8 og så tog en vis Hylleberg fat, med 4 mål i streg. Han blev spillet rigtig godt op og så skyder han bare rigtig godt. 15-9 til TMT og så scorede han også lige til 17-11 inden det ved pausen stod 19-14. Hylleberg var sammen med Casper Madsen, første halvlegs store oplevelse.

Fra 2.halvlegs start var det med Jonas Wilde på mål og han viste højt niveau fra start. Således kunne Kristoffer Vestergaard bringe TMT foran med 22-14. En udvisning til Anton Filtenborg, som han ikke selv var enig i, gav Give et lille comeback og ved stillingen 23-19 var det igen tid til en TMT timeout, efter små 10 minutter.

Mange bød rigtig flot ind, Livio Klausen viste flot mod og gik tæt på forsvaret. Det gav lidt knubs, men også en scoring til 28-21. Jonas Wilde hev en vild redning op, hvor han gik ned mod venstre og strakte højre arm i vejret og tog en ellers god afslutning. Første halvlegs store oplevelse Andreas Hylleberg havde et par mindre gode aktioner, men hev sig selv op og scorede tre af de sidste fem mål. Alle hjørner i målene blev brugt og han scorede helt fortjent kampens sidste mål til 34-24.

En flot angrebskamp, men også til tider en kamp hvor Give kørte vores forsvar rundt. Det meste af 2.halvleg stod forsvaret dog fint og lukkede bl.a. rigtig godt ned for indspil til stregen. En fin træningskamp med fint angrebspil.

Casper Madsen: 9 (2)