Finn og Jens informerer om støtteturen

Finn og Jens informerer om støtteturen

Som repræsentanter for TMT Støtteforening var Jens Malle og Finn Hedegaard en tur i erhvervsklubben for at fortælle om januars store event, “TMT Støttetur, gå kroppen igang igen” hvor der skal tælles skridt og samles penge ind til TMT i tre uger. “Det er 3 år at arrangementet kører og denne gang starter vi søndag den 8.januar 2023 og 3 uger frem skal vi så have folk ud at gå – for at få noget motion, for at gøre noget socialt og for at samle penge ind til TMT”, fortæller de to og fortsætter:

“Vi skal ha’ medarbejdere fra virksomheder og private hold af sted, og meningen er, at de enkelte vandrere skal skaffe personlige sponsorer, der kan støtte dem med beløb pr. gået kilometer eller med et fast beløb.
Det er altså IKKE for at ramme jer som sponsorer- men meget gerne jeres medarbejdere eller personaleforeninger som en mulighed for at lave noget socialt, noget sundt o.s.v. i den mørke januar måned.
Vi håber, I vil give det videre i jeres virksomheder og bakke op, skubbe på, så vi kan få en masse mennesker ud at gå i det nye år, efter jule- og nytårsfestlighederne til gavn for sundheden, det sociale og TMT.
Med hensyn til støtte til TMT er der for hvert hold, som er på mellem 5 og 10 personer, et startgebyr på 1000,- kr og så er det ellers meningen at de enkelte vandrere skaffer personlige sponsorer (i husker nok Dres’s og andres indsats de sidste par år) – mange bække små……
21 hold og ca. 150 aktive vandrere, betød at checken, som vi overrakte TMT efter sidste års Støttetur var på 58,643 kr.
Vi håber, I positivt vil videreformidle og støtte og også selv komme ud og få noget motion”.

Støtteturen kan følges i Facebook gruppen TMT Støttetur og på TMT’s hjemmeside.