Fire fatale minutter
Fire fatale minutter
Fire fatale minutter
Fire fatale minutter

Fire fatale minutter

Fire fatale minutter kostede i Grindsted

Skrevet d. 11. oktober 2020 af
Kim Møller
| Foto:
Flemming Andersen
Fire fatale minutter

Casper Madsen er stadig skadet, Thomas Clausen fik bøvl med foden under fredagens træning, Lars Muus kunne ikke spille og Niclas Buch kæmper stadig med at komme tilbage efter sine albue problemer. Det giver udfordringer for det unge hold, så vi vidste at det ville blive en svær opgave i Grindsted.

Som altid med TM Tønder startede det målfattigt. Efter 7 minutter havde Grindsted kun scoret en enkelt gang, så vi førte 1-2. Et straffekast og en udvisning til Teis Horn var dog startskuddet til syv forfærdelige minutter, hvor Grindsted scorede seks mål i træk. TM Tønder slog dog ikke op i banen og kæmpede sig tilbage i kampen. Vi fik reduceret til 9-7 og ved pausen stod der 13-11 på tavlen. Benjamin Holm (4 mål) og Niclas Buch (3 mål) havde taget godt del i comebacket.

Efter pausen fik TM Tønder sneget sig yderligere ind på Grindsted og ved stillingen 14-13 var Grindsted yderst heldige med at TM Tønder ikke fik udlignet, da et skud mod tomt mål på mirakuløs vis blev reddet at målmanden der kom stormende ind fra bænken. Det og så en yderst tvivlsom udvisning af Lars Kooij, var lige det knæk som afgjorde kampen, for de næste 4 minutter vandt Grindsted med 6-0 og kampen var afgjort. I sidste ende var Grindsted stærkest og sejren fortjent.

10 minutter før tid førte Grindsted således 26-17 og drengene skal have ros for at kæmpe videre, til trods for at kampen er afgjort. 27-21 blev slutresultatet. Om de afgørende minutter i 2.halvleg siger Jan Paulsen: – Vi kom godt fra start i 2. halvleg og havde en kæmpe chance i tomt mål til 14-14, som blev brændt og i stedet blev modsvaret af en scoring, plus en tvivlsom udvisning, så vi kom bagud 17-13. Vi gik i 7-6 og to store fejl gjorde at vi kom stort bagud. Vi fik sluttet kampen fornuftigt af og der blev bla. en del spilletid til Rasmus Clausen og Gabriel Gegerfelt. Grindsted har en sammentømret trup, mens vi mangler kvalitet angrebsmæssigt – så det er tilbage i træningslokalet og knokle videre.

Benjamin Holm: 5

Niclas Buch Christiansen: 4

Thomas Clausen: 3

Mikkel Ebeling: 3

Lars Kooij: 2

Rasmus Clausen: 1

Teis Horn Rasmussen: 1

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
3 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
5 dage siden