Flot indsats mod velspillende Skjern
Flot indsats mod velspillende Skjern
Flot indsats mod velspillende Skjern
Flot indsats mod velspillende Skjern

Flot indsats mod velspillende Skjern

TM Tønder ydede en flot indsats med et af 888-ligaens bedste mandskaber

Skrevet d. 22. november 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Fleming Andersen
Flot indsats mod velspillende Skjern

TM Tønder havde til aften besøg af Skjern Håndbold, som i øjeblikket er Danmarks bedste hold. Skjern er inde i en fantastisk stime af sejre – en stime som TM Tønder skulle forsøge at stoppe.

Der var ændret på et par pladser i startopstillingen, hvor Mosel bl.a. startede i målet og Niclas Thyssen fik chancen på venstre fløj. Holdet kom ud med en sjælden set god gejst, hvor det rette tændingsmoment skinnede igennem – det var godt at se!
I det hele taget var det første kvarter af kampen, det bedste holdet har leveret i denne sæson. En helstøbt indsats lagde grunden til en overraskende 1 måls føring efter knapt et kvarter. Hjemmeholdet fortsatte med at hænge på, og først efter 22 minutter får Skjern deres første føring (10-11). Senere øger gæsterne føringen til 11-14, men via en stærk slutspurt med tre mål af hjemmeholdet, kunne holdet – og de 975 tilskuere – gå til pausen og se måltavlen vise 14-14.

En helt igennem flot halvleg, hvor specielt angrebsspillet – set over hele halvlegen – var med stor variation og omtanke. Holdet kom til mange fine afslutninger, og med lidt mere koldblodighed havde hjemmeholdet ført ved pausen.

I 2. Halvleg kom Skjern bedst fra start, hvor de bragte sig foran med et par mål. Denne føring holdt de hele vejen til slut, og endte med at vinde kampen 28-31. De sidste 30 minutter rummede ligeledes mange fine takter, så selvom Skjern i perioder kom lidt for nemt til deres scoringer, så var præstationen rigtig fin. Men spillere som Markus Ohlsson, Kasper Søndergaard og Bjarte Myrhol har international klasse, og da det virkelig gjaldt, så satte de afgørende scoringer ind – det er bare at løfte på hatten!

Hos hjemmeholdet var det en sand fornøjelse at følge det engagement, som der i dag blev lagt for dagen. Hvis denne attitude og spillets niveau kan holdes, så ser det bestemt optimistisk ud! Højresiden med især Rolf Ravn og unge Thomas Clausen var stærke i aften. Rolf Ravn spillede hans bedste kamp i TMT-trøjen, og blev fortjent kåret til kampens spiller – en rigtig figther, som altid går forrest. Den indstilling er dejlig at se.
Unge Thomas Clausen var med i 2.halvleg, hvor han kronede en meget flot indsats med tre mål. Thomas er en spændende ung spiller, som allerede har udviklet sig gevaldigt. Hvor er det også befriende at se hans jubeludbrud, når han har hamret bolden i kassen – Sådan skal det se ud Hr. Clausen!!

Holdet og temaet skal roses for en fin kamp. Kan holdet finde dette niveau frem mod de hold, som er lige over os i tabellen, så ser det positivt ud. En af de ting der tappede os for kræfter i dag, var at holdet  dag var vi 10 minutter i undertal (5 x 2 minutter) og det udnyttede Skjern, som i øvrigt klarede sig gennem kampen uden én eneste udvisning………

En opløftende indsats i aften – Tak til alle der bakkede op og igen skabte en fin kulisse i Tønder Hal 2.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
1 dag siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
4 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
3 timer siden