Flot indsats mod velspillende Skjern
Flot indsats mod velspillende Skjern
Flot indsats mod velspillende Skjern
Flot indsats mod velspillende Skjern

Flot indsats mod velspillende Skjern

TM Tønder ydede en flot indsats med et af 888-ligaens bedste mandskaber

Skrevet d. 22. november 2017 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Fleming Andersen
Flot indsats mod velspillende Skjern

TM Tønder havde til aften besøg af Skjern Håndbold, som i øjeblikket er Danmarks bedste hold. Skjern er inde i en fantastisk stime af sejre – en stime som TM Tønder skulle forsøge at stoppe.

Der var ændret på et par pladser i startopstillingen, hvor Mosel bl.a. startede i målet og Niclas Thyssen fik chancen på venstre fløj. Holdet kom ud med en sjælden set god gejst, hvor det rette tændingsmoment skinnede igennem – det var godt at se!
I det hele taget var det første kvarter af kampen, det bedste holdet har leveret i denne sæson. En helstøbt indsats lagde grunden til en overraskende 1 måls føring efter knapt et kvarter. Hjemmeholdet fortsatte med at hænge på, og først efter 22 minutter får Skjern deres første føring (10-11). Senere øger gæsterne føringen til 11-14, men via en stærk slutspurt med tre mål af hjemmeholdet, kunne holdet – og de 975 tilskuere – gå til pausen og se måltavlen vise 14-14.

En helt igennem flot halvleg, hvor specielt angrebsspillet – set over hele halvlegen – var med stor variation og omtanke. Holdet kom til mange fine afslutninger, og med lidt mere koldblodighed havde hjemmeholdet ført ved pausen.

I 2. Halvleg kom Skjern bedst fra start, hvor de bragte sig foran med et par mål. Denne føring holdt de hele vejen til slut, og endte med at vinde kampen 28-31. De sidste 30 minutter rummede ligeledes mange fine takter, så selvom Skjern i perioder kom lidt for nemt til deres scoringer, så var præstationen rigtig fin. Men spillere som Markus Ohlsson, Kasper Søndergaard og Bjarte Myrhol har international klasse, og da det virkelig gjaldt, så satte de afgørende scoringer ind – det er bare at løfte på hatten!

Hos hjemmeholdet var det en sand fornøjelse at følge det engagement, som der i dag blev lagt for dagen. Hvis denne attitude og spillets niveau kan holdes, så ser det bestemt optimistisk ud! Højresiden med især Rolf Ravn og unge Thomas Clausen var stærke i aften. Rolf Ravn spillede hans bedste kamp i TMT-trøjen, og blev fortjent kåret til kampens spiller – en rigtig figther, som altid går forrest. Den indstilling er dejlig at se.
Unge Thomas Clausen var med i 2.halvleg, hvor han kronede en meget flot indsats med tre mål. Thomas er en spændende ung spiller, som allerede har udviklet sig gevaldigt. Hvor er det også befriende at se hans jubeludbrud, når han har hamret bolden i kassen – Sådan skal det se ud Hr. Clausen!!

Holdet og temaet skal roses for en fin kamp. Kan holdet finde dette niveau frem mod de hold, som er lige over os i tabellen, så ser det positivt ud. En af de ting der tappede os for kræfter i dag, var at holdet  dag var vi 10 minutter i undertal (5 x 2 minutter) og det udnyttede Skjern, som i øvrigt klarede sig gennem kampen uden én eneste udvisning………

En opløftende indsats i aften – Tak til alle der bakkede op og igen skabte en fin kulisse i Tønder Hal 2.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden