Flot kamp af U-18 målmand
Flot kamp af U-18 målmand
Flot kamp af U-18 målmand
Flot kamp af U-18 målmand

Flot kamp af U-18 målmand

Sejr på svær udebane

Skrevet d. 26. november 2018 af
tmt
Flot kamp af U-18 målmand

I går var vort unge 3 division mandskab draget til Fyn, hvor Søndersø hallen dannede ramme om dagens opgør i 3 division.

Som jeg havde nævnt i oplæg til kampen, så ventede der os en svær opgave, for Søndersø er et langt bedre hold end tabellen afspejler. Og min forudsigelse holdt også stik – Søndersø bed godt fra sig.

Værterne startede ud med  7-6 spillet, hvilket vi var forberedt på, så vi skulle kun bruge et par minutter på at få justeret ind – og dermed fik det ikke den ønskede effekt for værterne.

I vores etablerede angreb kom vi til mange gode chancer/scoringer og især Mathias Heisel boltrede sig som en fisk i vandet. Han gav mange flotte prøver på sit duel-spil og sit gode blik for sine medspiller. Det betyd at han efter ca. 15 min fik overfrakke på for resten af kampen. Første halvleg endte 16-15 i værternes favør.

2 halvleg startede også lige, men mere og mere vi overtaget, og nu prøvede værterne også med mandsopdækning af Casper R. Madsen, som indtil da havde styret kampen rigtig flot. Vi  var en smule presset på mandskab, for Lars Reinholdt var udgået af kampen med en skade, Kasper Smidemann måtte en tur på bænken til behandling, men heldigvis har vi nogle unge spillere som bare er klar – for i den periode viste Nikolaj Damm Nielsen at han er en ”coming man”, med gode mål og flotte frispilninger og i målet satte vores unge U-18 keeper Jonas ”jønne” Nielsen plankeværket op, hvilket betød at vi kunne holde vores 4 måls føring indtil 5 min før tid. Vi bliver så ramt af nogle udvisninger (og de er gode nok) , og her kunne man frygte de kunne hente os – men igen viste vi flot angrebsspil i undertal og ”jønne” forsatte med at hive flotte redninger frem og vi kunne tage sejren på 30-28.

Der var mange gode individuelle præstationer, en super flot hold indsats især på forsvarsdelen hvor Keller, Muus og Edin styrede det godt. Ja – der var skønhedsfejl i forsvaret og  angrebsdelen, men det skal der være, for jeg vil hellere have at den enkelte spiller tør at fejle, for det er den eneste måde hvorpå man lære og den eneste måde hvorpå man kan udvikle sig, så jeg er meget tilfreds men hele holdet og den enkelte spillers præstation.

”Man of the Match” skal deles ud på 2 spillere , nemlig Casper R. Madsen (11 mål), som igen bevidste at han er en fremragende og meget klog spiller. Den anden er vores unge U-18 keeper Jonas ”jønne” Nielsen som stod en meget flot kamp og som nåede en redningsprocent på 45.

Målscore: Lars Reinholdt 2, Casper R Madsen 11, Nikolaj Damm Nielsen 3, Nikolai Keller 3, Mathias Heisel 2, Edin 2, Lars Muus Carstensen 3, Kasper Smidemann 1, Jesper Redlefsen 2.

Næste kamp er på søndag i Tønder hal 2, hvor der venter et topbrag mellem rækkens nr. 1 & 2. Men mere herom senere på ugen – men sæt kryds i kalender allerede nu.

 

Mvh

Træner Brian Smidemann

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden