Flot sejr hjemme mod Otterup
Flot sejr hjemme mod Otterup
Flot sejr hjemme mod Otterup
Flot sejr hjemme mod Otterup

Flot sejr hjemme mod Otterup

TM Tønder slog søndag eftermiddag Otterup Håndbold

Skrevet d. 7. oktober 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Flot sejr hjemme mod Otterup

Søndag eftermiddag hev TM Tønder Håndbold den 5. sejr i hus. Det skete da holdet hjemme i en velbesøgt Tønder Hal 2 besejrede Otterup Håndbold med 36 – 28. Dermed er holdet forsat nummer 1 i rækken med samme pointtal som Fredericia HK og Team Sydhavsøerne. Dermed er der i næste weekend lagt op til et vaskeægte topopgør, når TM Tønder søndag aften skal en tur til Fredericia.

Og netop det faktum, at kampen i næste spillerunde er mod Fredericia, var et “faremoment” op til dagens kamp mod Otterup. For kunne spillerne holde fokus mod Otterup? Spillertruppen gav et rungende svar – JA. Med stor disciplin, intensitet og en flot indstilling, besejrede de et godt kæmpende mandskab fra Nordfyn.

Selvom kampen var lige i første halvleg, så var TM Tønder i téten hele tiden. Holdet spillede meget flot angrebsspil, godt styret af den unge talentfulde playmaker Lasse Homann-Boeriths. Lasse scorede 9 gange i dagens kamp, og havde tilmed mange fine assists, så fuldt fortjent han blev “Man of the match”

Afgørelsen på kampen kom i starten af 2. halvleg, hvor TM Tønder kom forrygende ud fra pausen. Fra en pauseføring på 16-12, så hed den 7 minutter senere 24-16. Holdet skal i dag roses for en koncentreret indsats, og ikke mindst, at der i dag blev spillet med stor variation. Der blev scoret fra mange positioner og mange spillere bød på forskellig vis ind. Således kom 13 spillere i dag på scoringslisten.

Træner Torben Sørensen glædede sig efter kampen især over, at der igen i dag var fremskridt at spore i forhold til den seneste kamp:
“Jeg synes vi spiller en god kamp i dag. Spillerne skal roses for en koncentreret indsats og indstilling. Vi hæver niveauet fra forrige kamp, og så synes jeg, at der er mange som byder ind i dag. Ud over at der er gode individuelle præstationer, så vinder vi som hold. Vores forsvar står i perioder rigtig godt, især i den periode af 2. halvleg hvor kampen bliver afgjort. Vi har i løbet af ugen arbejdet mere detaljeorienteret i angrebet, og jeg synes vi får godt flow i angrebet i store dele af kampen i dag. Vi har fint tempo i spillet og vi får scoret fra mange positioner. Det er også vigtigt, at vi får givet nogle af de helt unge en del spilletid i dag. Det er vigtigt for udviklingen! Det var en rigtig fin sejr i dag, over et Otterup mandskab som jeg synes spillede godt og aldrig gav op.”

Som nævnt er næste kamp søndag klokken 18:00 mod Fredericia. Her skal vi give al den opbakning det er muligt, så kom til Hansen Arena og støt vores hold – de fortjener stor opbakning i topkampen.

SAMMEN ER VI STÆRKE!!!

Flot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod OtterupFlot sejr hjemme mod Otterup

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
2 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
3 uger siden

Stærke Århusianere kommer forbi

På søndag gæster det nye Århus HC Tønderhallerne. Fem århus klubber...
4 uger siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
3 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
3 dage siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
2 uger siden

Nikolajsen: En forløsning

Mathias Nikolajsen, der er kommet til TMT fra BSH ungdom inden...
4 uger siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
1 uge siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
1 uge siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
2 uger siden

HENRIK ER FRIVILLIG

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Henrik Thomsen ofte...
4 uger siden

Generalforsamling 2022

1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Forelæggelse af...
4 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
3 uger siden