Flot sejr i Skive
Flot sejr i Skive
Flot sejr i Skive
Flot sejr i Skive

Flot sejr i Skive

TM Tønder vandt en flot sejr, da de i dag besøgte Skive FH

Skrevet d. 10. november 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Jane Ohlsen
Flot sejr i Skive

Dagens kamp var udråbt som en nøglekamp. Vores hold skulle på besøg hos et andet tophold, Skive FH, der indtil i dag var ubesejret på hjemmebane. Holdet havde bl.a. besejret Fredericia, og det var med god grund, at Torben Sørensen og hans mandskab så frem til dagens kamp med stor spænding. Holdet var i forrige runde i samme område, hvor spillerne måtte knokle virkelig hårdt for at hive en snæver sejr med hjem over Stoholm. I dag skulle der et helt andet spil frem, hvis der skulle være chance for point.

Og lad det være sagt med det samme – TM Tønder leverede – specielt i kampens første 45 minutter – en stærk præstation. Der var stor tænding på spillerne fra start, og et velfungerende forsvar foran en godt spillende Christian Trans, dannede grundlaget for en tidlig føring. Denne fornemme start kom hjemmeholdet sig aldrig over!
Angrebsspillet var godt, hurtigt og med fint variation, og spillerne var taktisk rigtig godt indstillet på Skive FH. I dag skal holdet roses for stor koncentration i afslutningerne – Skives ellers så sikre målmandsduo, blev i dag ikke levnet mange chancer…..

Ved pausen havde vores hold scoret hele 19 gange, hvilket også imponerede træner Torben Sørensen:
“Jeg synes virkelig spillerne leverer varen i dag. De vil vise, at det niveau vi spillede på i sidste weekend, bestemt ikke er der vi er. Så i mange henseender synes jeg vi gør det flot i 1. halvleg, men at score 19 gange på 30 minutter mod et hold som Skive, må jeg sige imponerer mig. Der er stor variation i vores angrebsspil, og så får vi afsluttet godt på deres målmand”.

Efter pausen satte vores hold yderligere fart på i det første kvarter. Holdet spillede virkelig godt angrebsspil, og med 15 minutter igen scorer Casper Madsen to gange i træk og bringer måltavlen op på 33-21. Det var virkelig en fornem holdpræstation:
“Vi kommer stærkt ud fra pausen, og spillerne løser opgaverne særdeles godt. Det var en stor fornøjelse…. Det sidste kvarter holder vi ikke helt niveau, og der ser man hvor godt et hold Skive er. De afslutter i denne periode hurtigt og effektivt. Det viser os bare, at der ikke er nogle lette kampe, og vi skal derfor være fuldt koncentreret hele tiden. Mange ting fungerede godt i 3/4 dele af kampen i dag, og det er her vi skal tage udgangspunkt. Det er sindsygt flot at levere sådan en præstation i Skive.” , slutter en glad Torben Sørensen.

Nu skal der bakkes op om vores hold! De spiller næste gang et nyt topopgør mod Team Sydhavsøerne. Kampen afvikles lørdag den 17. november klokken 15:30 hjemme i Tønder Hal 2.

Mød op i hallen – SAMMEN ER VI STÆRKE

Flot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i Skive

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Pressemeddelelse: Damgaard er tilbage

Efter en pause fra tophåndbold er stregspiller Mikkel Damgaard tilbage i...
3 uger siden

Meyer: Vi har fundet en base

TM Tønder vandt for tredie kamp i træk og har endegyldigt...
4 uger siden

Tabte til os selv

Det lyder helt grotesk, men allerede efter 3-4 minutter burde TMT...
1 uge siden

Sikker etmålssejr

TM Tønder er begyndt at være helt klar fra start og...
4 uger siden

Wolle: Ekstrem jævnbyrdig Række

Rent pointmæssigt fik TM Tønder ikke den håbede sæsonstart. Efter udekampen...
3 uger siden

TMT tæver tophold

TMS Ringsted kom til Tønder for at sikre sig de to...
1 dag siden

En af de sværeste opgaver

Efter en lidt bøvlet start med overraskende nederlag til Roskilde og...
4 dage siden

Stolpe ud mod HØJ

TM Tønder førte 1-0 og 2-1, men så var det også...
2 uger siden

Turen går til Otterup

Alle kampe er vigtige, alle kampe kan vindes og alle kampe...
2 uger siden

TM Tønder møder topholdet

Søndagens opgave i Tønderhal 2 bliver en af de rigtig svære....
3 uger siden

Rikke er frivillig

Når TM Tønders elitehold spiller hjemmekamp, så sidder Rikke Windfeld ofte...
4 uger siden

Damer spiller oprykningskamp

TMT’s dygtige damer spiller på torsdag d. 8/12 kl. 19.50 oprykningskamp...
2 timer siden