Flot sejr i Skive
Flot sejr i Skive
Flot sejr i Skive
Flot sejr i Skive

Flot sejr i Skive

TM Tønder vandt en flot sejr, da de i dag besøgte Skive FH

Skrevet d. 10. november 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Jane Ohlsen
Flot sejr i Skive

Dagens kamp var udråbt som en nøglekamp. Vores hold skulle på besøg hos et andet tophold, Skive FH, der indtil i dag var ubesejret på hjemmebane. Holdet havde bl.a. besejret Fredericia, og det var med god grund, at Torben Sørensen og hans mandskab så frem til dagens kamp med stor spænding. Holdet var i forrige runde i samme område, hvor spillerne måtte knokle virkelig hårdt for at hive en snæver sejr med hjem over Stoholm. I dag skulle der et helt andet spil frem, hvis der skulle være chance for point.

Og lad det være sagt med det samme – TM Tønder leverede – specielt i kampens første 45 minutter – en stærk præstation. Der var stor tænding på spillerne fra start, og et velfungerende forsvar foran en godt spillende Christian Trans, dannede grundlaget for en tidlig føring. Denne fornemme start kom hjemmeholdet sig aldrig over!
Angrebsspillet var godt, hurtigt og med fint variation, og spillerne var taktisk rigtig godt indstillet på Skive FH. I dag skal holdet roses for stor koncentration i afslutningerne – Skives ellers så sikre målmandsduo, blev i dag ikke levnet mange chancer…..

Ved pausen havde vores hold scoret hele 19 gange, hvilket også imponerede træner Torben Sørensen:
“Jeg synes virkelig spillerne leverer varen i dag. De vil vise, at det niveau vi spillede på i sidste weekend, bestemt ikke er der vi er. Så i mange henseender synes jeg vi gør det flot i 1. halvleg, men at score 19 gange på 30 minutter mod et hold som Skive, må jeg sige imponerer mig. Der er stor variation i vores angrebsspil, og så får vi afsluttet godt på deres målmand”.

Efter pausen satte vores hold yderligere fart på i det første kvarter. Holdet spillede virkelig godt angrebsspil, og med 15 minutter igen scorer Casper Madsen to gange i træk og bringer måltavlen op på 33-21. Det var virkelig en fornem holdpræstation:
“Vi kommer stærkt ud fra pausen, og spillerne løser opgaverne særdeles godt. Det var en stor fornøjelse…. Det sidste kvarter holder vi ikke helt niveau, og der ser man hvor godt et hold Skive er. De afslutter i denne periode hurtigt og effektivt. Det viser os bare, at der ikke er nogle lette kampe, og vi skal derfor være fuldt koncentreret hele tiden. Mange ting fungerede godt i 3/4 dele af kampen i dag, og det er her vi skal tage udgangspunkt. Det er sindsygt flot at levere sådan en præstation i Skive.” , slutter en glad Torben Sørensen.

Nu skal der bakkes op om vores hold! De spiller næste gang et nyt topopgør mod Team Sydhavsøerne. Kampen afvikles lørdag den 17. november klokken 15:30 hjemme i Tønder Hal 2.

Mød op i hallen – SAMMEN ER VI STÆRKE

Flot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i SkiveFlot sejr i Skive

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TM Tønder kom godt fra start

Det gik egentlig planmæssigt. Inden der var gået et minut blev...
3 uger siden

Så skal der endelig spilles om point

For to år siden spillede vi to drabelige opgør mod ESV,...
3 uger siden

Krarup: Vi halter efter

“Vi fortjener jo ikke at få point i dag” var det...
2 uger siden

Dramatisk pointdeling

Der var fuld tryk på i en velopfyldt og kogende Tønderhal...
2 uger siden

Klart nederlag i Grindsted

TM Tønder var lørdag en tur i Grindsted, hvor rækkens vel...
7 dage siden

TM Tønder på svær opgave

I Pre-sæsonen mødtes Grindsted og TM Tønder i Rødding og efter...
1 uge siden

Ny trup indtager Tønderhal 2

Endelig, ENDELIG, får vi sæson 23/24 truppen at se i Tønderhal...
2 uger siden

TM Tønder har ansat ny direktør

Tønder Kommunes elitehåndboldklub henter direktør fra medie- og kulturverdenen Tønder Kommunes...
3 uger siden

Schrøders comeback i Hal 2

Tønderhal 2 kogte på mange parametre fredag aften. En velopfyldt hal,...
2 uger siden

TMT møder potientelt tophold

Skive FH har over flere omgange spillet i ligaen og selv...
18 timer siden

Sjovt fællesskab fra yngste spiller til eliteholdet

115 spillere fra TM Tønders børne-, ungdoms- og elitehold var samlet...
3 uger siden