Flot start på morgenmøderne i erhvervsklubben
Flot start på morgenmøderne i erhvervsklubben
Flot start på morgenmøderne i erhvervsklubben
Flot start på morgenmøderne i erhvervsklubben

Flot start på morgenmøderne i erhvervsklubben

Flot opbakning til første morgenmøde, der bød på et inspirerende oplæg

Skrevet d. 19. januar 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
FS
Flot start på morgenmøderne i erhvervsklubben

Fabriksdirektør hos Hartmann Tønder, Helle Vingolf, indledte rækken af morgenmøder i TM Tønder`s erhvervsklub, hvor mere end 40 morgenfriske medlemmer var mødt frem.

Som et af elementerne i bestræbelserne på at styrke erhvervsnetværket i TM Tønder Håndbold, er der planlagt en række morgenmøder i foråret 2018, hvor der ud over networking, også vil faglige inputs fra en oplægsholder.

Til det første af disse morgenmøder, kom den nye fabriksdirektør hos Hartmann Tønder, Helle Vingolf, med et oplæg omkring fabrikkens grundværdier, produktion og fremtidsplaner.

Helle Vingolf har en baggrund i forskellige produktionsvirksomheder, og blev ansat som fabriksdirektør hos Hartmann i september 2017. Helle Vingolf kom til Hartmann Tønder fra en stilling som Senior Director hos LEGO. Det blev hurtigt i oplægget klart, at det er en meget arbejdsom og ambitiøs direktør, der nu er i spidsen for den kendte fabrik i Tønder.

Helle var som noget af det første inde på, hvorfor hun i det hele taget søgte stillingen hos Hartmann – og så i TØNDER! Baggrunden skal – ifølge Helle Vingolf – findes i det store potentiale som er i fabrikken, som er verdens førende inden for sit område. Helle har altid brændt for at videreudvikle produktionsformer og virksomheder, og da muligheden for at sætte sit tydelige præg på en produktionsvirksomhed bød sig, var Helle ikke i tvivl.

Konkurrencedygtighed er et vigtigt element i alle virksomheder, og Helle havde fem fokuspunkter omkring konkurrencedygtighed fra Hartmann Tønder, som hun på herlig vis gennemgik. Især indsatsen omkring medarbejdernes udvikling og engagement, samt den klare filosofi om at fastholde og dygtiggøre medarbejderne var yderst interessant. Efterfølgende var dette også et tema i drøftelserne med erhvervsklubmedlemmerne – ”Hvordan kan vi fastholde og ikke mindst tiltrække dygtige medarbejdere til Tønder?” Et vigtigt område, som der helt sikkert fortsat vil være stor fokus på!

Et andet meget interessant tema, var Helle`s tanker omkring de konkurrencefordele, som er ved at producere i Danmark. Arbejdskraften – og energiafgifterne – er dyre, men omvendt har medarbejderne kompetencer, som ikke findes andre steder. Her kan medarbejderne tænke selv og kan/tør tage beslutninger. Dette er utrolig vigtigt, hvis en produktionsvirksomhed skal fungerer optimalt.

Efter oplægget var spørgelysten stor, og der var mange gode drøftelser blandt medlemmerne. Morgenmødet sluttede med uformel networking og måske også en snak om håndbold….

Tak til medlemmerne som bakkede op – og ikke mindst tak til Helle Vingolf for et meget inspirerende oplæg. Vi glæder os til at se Helle i hallen, når TM Tønder spiller i Tønder Hal 2.

Næste morgenmøde er den 9. marts, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
1 uge siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
2 uger siden

Køb sæsonkort nu

Vil du forny dit sæsonkort og måske også have samme plads...
20 timer siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
3 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
3 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
2 uger siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 uge siden

Træningskamp i Tønder

Er du en af dem der har ventet på at TM...
1 dag siden

Sæsonens hold præsenteret

TMT gav både status for holdet og fortalte om forventninger til...
2 dage siden