Flot topbrag i Maribo
Flot topbrag i Maribo
Flot topbrag i Maribo
Flot topbrag i Maribo

Flot topbrag i Maribo

Sydhavsøerne og TM Tønder spillede en flot kamp i søndags.

Skrevet d. 18. marts 2019 af
Kim Møller
| Foto:
Torben Lund
Flot topbrag i Maribo

Der stod meget på spil da Team sydhavsøerne tog imod TM Tønder søndag eftermiddag i Maribohallerne. TM Tønder var stadig i spil til rækkens førsteplads efter at Fredericia var gået i stå, og hjemmeholdet kunne med en sejr selv afgøre om de skal i top 3.

Der blev spillet flot håndbold fra kampens start, med TSØ i teten, foran med 1-2 mål. TM Tønder fik kontakt ved 4-4 og holdene fulgtes ad til 8-8. Her kunne TSØ med tre scoringer bringe sig foran med 11-8. Henk Muus Meyer blev sat i mål og startede med at tage et straffe. Kort efter stod der 11-11, men TSØ kom på 13-11 til pausen.

TM Tønder kom stærkt ind til 2.halvleg, men ikke mindre end 6 udvisninger i det første kvarter gav udfordringer. I samme periode fik TSØ 2 udvisninger, men alligevel kom TM Tønder på 18-18. Henk Muus Meyer stod forrygende og tog 5 af 5 straffekast, men i den anden ende havde Emil Bergholt en offday. Nikolai Keller udnyttede sin spilletid på stregen med tre flotte mål på tre forsøg og Ulrik Eggert boltrede sig i hjemmeholdets 5-1 forsvar.

Team sydshavsøerne spillede 7-6 i stort set hele anden halvleg, og det gjorde de så godt at det ikke lykkedes os at score en eneste gang i tomt mål. Otte minutter før tid stod der 20-20, men desværre løb vi tør for kræfter, måske også lidt for energi, da både Felix og Rolf sad udenfor med skader. TSØ kom på 22-20 og TMT måtte tage lidt chancer. Det udnyttede hjemmeholdet til at vinde kampen med de lidt for store cifre 26-22.

En flot kamp af begge hold og TMT skal nu fokusere på at hente tre point i de sidste tre kampe og sikre sig anden pladsen.

Flot topbrag i MariboFlot topbrag i MariboFlot topbrag i MariboFlot topbrag i MariboFlot topbrag i MariboFlot topbrag i MariboFlot topbrag i MariboFlot topbrag i MariboFlot topbrag i MariboFlot topbrag i Maribo

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
3 uger siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
3 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
6 dage siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
1 dag siden