Flot træningskamp i Skærbæk

Flot træningskamp i Skærbæk

Uden Jesper Redlefsen, langtidsskadede Jaris Tobeler og Livio Klausen, der spillede for modstanderne, måtte TM Tønder stille op mod det danske U21 landshold med bare en fløj i hver side og en højre back. Og da modstanderen der består af de ypperste talenter i dansk håndbold, derunder Livio Klausen er på træningslejr i Skærbækcenteret, var det helt naturligt at prøve kræfter med TM Tønder Håndbold og det blev en livlig og særdeles underholdene affære.

Med fart over feltet fulgtes de to hold godt ad. Trioen Thomas Clausen, Kristoffer Vestergaard og Mathias Nikolajsen var særdeles velspillende og ved stillingen 4-4 viste Andreas Meyer høj klasse med en fantastisk dobbeltredning. Det gav lidt medvind til TMT der kunne bringe sig foran 7-5. Man skal dog ikke tage fejl af det her ungdomslandshold der kom igen og ved stillingen 10-10 skiftede de Livio Klausen ind.

Første halvleg fortsatte helt lige og da tiden løb ud førte Danmark med 16-15. der var frikast til TMT og den tog Mathias Nikolajsen sig af og på ekvilibristisk og elegant facon fik han sendt bolden uden om muren ind i nederste hjørne af målet, uden chance for keeperen. Flot mål der sluttede en flot halvleg, hvor stillingen helt fortjent var 16-16.

I anden halvleg stod Jonas Wilde i mål. Danmark havde også skiftet ud og diskede op med fremragende forsvarsspil, stærkt målmandsspil og ikke mindst et flot returløb der gjorde det svært for TMT’s kontrafase. Danmark bragte sig foran 18-20 og TMT spillede syv mod seks, som modsvar til det stærke forsvar. TM Tønder fik igen kontakt ved 24-24 i en periode hvor især Mathias Nikolajsen var stærkt spillende og Viktor Bergholt skruede en bold ind fra spids vinkel. Livio Klausen scorede en enkelt gang for Danmark og det var til 27-29. Vi reducerede til 28-29, gik i helbanepres og fik fat i bolden med 5 sekunder igen. Udligningen nåede vi ikke, men vi havde stor ære af kampen.

Der var gode muligheder for TMT igennem kampen. For mange indspil til stregen lykkedes ikke. der var de dygtige landsholdsspillere for dygtige til at få det lukket ned og så var kontrafasen heller ikke skarp nok. Så mulighederne var der og det er positivt. Vi ser skarpe ud, inden det om en uge går løs i Vejlby-Risskov, hvor vi i den grad har revance til gode mod Skovbakken.