Første udekamp i sæsonen
Første udekamp i sæsonen
Første udekamp i sæsonen
Første udekamp i sæsonen

Første udekamp i sæsonen

TM Tønder skal på besøg hos oprykkerne fra Køge Håndbold

Skrevet d. 14. september 2018 af
Flemming Sørensen
| Foto:
Flemming Andersen
Første udekamp i sæsonen

Lørdag eftermiddag skal TM Tønder forsøge at leve op til den fornemme sæsonstart på hjemmebane mod Ajax København. I årets første kamp blev det som bekendt til en sejr på 30-24, men nu skal vores hold over Storebælt til sæsonens første udekamp. Her venter oprykkerholdet fra Køge Håndbold. Køge spillede i første runde ude mod Odder, hvor de efter en tæt kamp til slut måtte se Odder trække det længste strå med en sejr på 27-24. Men Køge spillede en rigtig fin kamp, og Køge på hjemmebane er en svær modstander. I sidste sæson var holdet suveræne, og vandt alle deres kampe i egen hule. Så det er bestemt en vanskelig opgave, der venter Torben Sørensen og hans mandskab:
“Vi skal møde et oprykkerhold, som spiller med en stor tro på egne evner – hvilket er helt naturligt efter deres sidste sæson. Her vandt de suverænt 2. division, hvor de ud over at være det mest scorende hold, også havde det bedste forsvar. De har en tro på tingene, og i kampen mod Odder var de med langt hen ad vejen. Så det er et hold, som helt givet vil blive en vanskelig modstander. Vi skal derfor spille med tålmodighed, og som i kampen mod Ajax stå godt i forsvaret og få løbet contra”, siger Torben Sørensen.

TM Tønder skal flere gange i sæsonen på langfart, og kampen i Køge Hal 1 bliver også en styrkeprøve i forhold til, hvor holdet står når det gælder udebane:
“Det er premiere på udebane, så det bliver spændende at se hvor vi står. Vi undervurderer på ingen måde Køge, og vi kommer helt sikkert til at arbejde stenhårdt for sejren. Vi skal være klar til alle kampe, ellers taber vi. Træningen i ugen efter Ajax kampen har været rigtig god. Vi har en herlig stemning i truppen, og spillerne har stort gå-på-mod. Vi har et par spillere som døjer med lidt småskavanker, men de testet til træningen i dag eller inden kampstart i morgen.”, slutter cheftræner Torben Sørensen.

Kampen fløjtes i gang klokken 16:00 i Køge Hal 1. Den dømmes af Hegdi Hallsson & Troels Kure.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden