Formstærk subtophold kommer til Tønder

Formstærk subtophold kommer til Tønder

Mens HCM og HØJ måske er ved at trække lidt fra i toppen, er der kamp mellem 3-4 andre hold, om at sikre sig 3.pladsen, som giver ret til oprykningskampe i foråret. En af disse er Team Sydhavsøerne (TSØ) som har spillet et flot efterår indtil nu. Det startede med et nederlag i Odder, men siden er det blevet til 15 ud af 20 mulige point. Især hjemme i egen hal, har de været forrygende med 11 af 12 point. De seneste to hjemmekampe har de slået Grindsted og spillet uafgjort mod HØJ. I begge kampe var de bagud, men viste rutinen til sidst.

På udebane er TSØ dog en anden historie. To sejre og tre nedelag er det blevet til. Sejrene har de hentet i Odense og Roskilde og en sjov historie er at TSØ altid har det svært i Jylland, pånær i Tønder hvor de har en fin statistik. TSØ har deuden i Nicolaj Jørgensen, rækkens næstmest scorende spiller med 93 mål, kun overgået af vores Kristoffer Vestergaard med 100 mål. De har stærke keepere og bare masser af rutine hele vejen rundt.

TM Tønder har lige manglet marginalerne i de seneste kampe, tydelgst set i den seneste kamp i Skovbakken, hvor skud mod tomt mål tog stolpen og hvor flere redninger fra vore keepere endte i mål. Det er jo drønærgerligt når disse små ting ikke går vores vej og skal vi slå TSØ, må det helst ikke være helt lige til sidst, for så kan rutinen nemt blive afgørende. Kan heldet vende lidt til vores fordel denne gang, så er der bestemt muligheder og dem vil vi naturligvis gå efter. Når vore keepere rammer en god dag kan alt ske og selvom TSØ er favoritter, så giver vi ikke op før slutsignalet har lydt.

Lørdag klokken 14.00 fløjtes der op til kamp. Kom og bak os op og husk Coronapas. Sammen er vi stærke.