Formstærke sjællændere kommer til Tønder

Formstærke sjællændere kommer til Tønder

Roskilde Håndbold skulle egentlig have spillet i 2.division i denne sæson, men da naboklubben TMS Ringsted vandt en appelsag og forblev i ligaen, rykkede Roskilde op i 11.time. Der var det for sent med at finde de store forstærkninger og det var ikke forventet at de ville få det nemt. Med 6 point efter de første 12 kampe havde Roskilde egentlig gjort det ganske godt inden de fik besøg af Ajax. Den kamp forløb helt som forventet og Ajax førte 7-19 efter 21 minutter. Roskilde ville det dog anderledes og endte med at vinde 34-31. Det gav åbenbart blod på tanden, for i den seneste kamp, hjemme mod oprykningskandidaterne fra HØJ førte Roskilde stort set hele kampen og vandt lokalopgøret 38-31.

Dermed er det et Roskilde hold i medgang, der kommer til Tønder på lørdag, hvor succesen fra de to seneste hjemmekampe har bragt dem op i rumpen af TMT, hvor et enkelt point skiller os ad. Roskilde er et tekninsk, rigtigt godt hold og så har de rigtig dygtige skytter. De har ikke en enkelt topscorer, men får fordelt målene godt mellem sig, så de er sværre at dække op.

TM Tønder fik endeligt lidt medgang, på udebane mod et stærkt fightende Vendsyssel. Vi skal op og ramme samme niveau som sidste weekend, hvis pointene skal blive i Tønder. Vi kan ikke forvente at vi spillemæssigt er oppe på den store klinge i alle 60 minutter, men vi kan kæmpe og fighte, vi kan ofre os og smide os over de løse bolde og så skal vi lige som i Vendsyssel være super koncentrerede når vi afslutter. Vi skal sørge for at vi leverer bredt, så Kristoffer Vestergaard ikke skal vinde kampene alene, så alle må tage ansvar. Det klæder nemlig holdet, når alle gør det. Alt dette var beskrivelsen af indsatsen i Vendsyssyl og det kan vi selvfølgelig gøre igen.

Sammen er vi stærke og vi får brug for den 8.mand på lørdag klokken 14.00. Så riv lige et par timer ud af kalenderen og kom ned i hallen og lad os sammen skabe den kendte Tønderstemning. En sejr kan bestemt gøre julen lidt rødere. Og husk lige Coronapasset.