Formstærke Skovbakken kommer

Foto: Torben

Skovbakken Håndbold har endnu engang spillet en flot sæson i 1.division, hvor de med masser af fart har vundet kampe nok til at de ikke skal tænke på nedrykning eller nedrykningsspil. Faktisk er sandsynligheden for at de kommer i top 3, tættere på end at de kommer i nedrykningsspil. Ser vi på formbarometeret for de seneste 10 kampe, så ligger ‘Bakken’ nummer tre og det samme gælder hvis vi kigger på formbarometeret for de seneste fem kampe, hvor kun Otterup og Midtjylland ligger foran, mens TMT ligger nummer fem, et point efter Skovbakken.

I tabellen ligger Skovbakken nummer fem, bare fire point efter HØJ på trediepladsen. Skovbakken spillede to gode kampe sidst i februar, hvor det blev til 31-31 i Herning og 23-25 hjemme mod Grindsted. Her i marts har de så vundet 31-26 i Ajax og 36-30 hjemme mod HØJ. Onsdag aften fik de dog kvalificeret modstand, da de spillede pokalkamp mod Give fra 2.division. Et toptændt hjemmehold førte med 5 ved pausen, men Bakken fandt motivationen og vandt med to.

TM Tønder er også ved at finde formen og troen. Den dramatiske hjemmesejr over HEI har gjort holdet godt og blev fulgt op med en sikker sejr i Odder og en storsejr i pokalen. Kan vi vinde den fjerde sejr i træk, det er så det store spørgsmål. I den omvendte kamp førte vi fra midten af 1.halvleg til midten af 2.halvleg, men til sidst var det gul hold der kunne sætte to point på kontoen efter 31-30 (14-17). Det skal vi have lavet om på denne gang, men nemt bliver det naturligvis ikke. Det kunne dog blive en hjælp, med en godt opfyldt Tønderhal 2 og du kan få gratis billetter fra Sydbank, der har købt 100 biletter til kampen. Kig på vores facebookside for mere info om gratis billetter.

Lørdag klokken 14.00 går det løs i Tønderhal 2. Kom og vær en del af det, sammen er vi stærke.