Forsvarende mestre kommer på søndag
Forsvarende mestre kommer på søndag
Forsvarende mestre kommer på søndag
Forsvarende mestre kommer på søndag

Forsvarende mestre kommer på søndag

Skrevet d. 17. marts 2017 af
Flemming Sørensen
Forsvarende mestre kommer på søndag

Søndag eftermiddag er der fornemt besøg i Tønder Hal 2, når de forsvarende mestre fra Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg.

Det er trejdesidste spillerunde i 888-ligaen, og der venter TM Tønder en svær opgave, når modstanderne på holdkortet hedder Marcussen, Damgaard, Skubbe, Knudsen og…….man kunne blive ved. Et stjernebesat mandskab, som også internationalt har bevist deres kvaliteter, og holdet er således stadig med i play-off kampene i Champions League.

På holdkortet hos modstanderne er også en kommende (og tidligere) TMT-spiller, nemlig Kristian Klitgaard. Kristian har gjort det over al forventning i denne sæson, og mon ikke der er en speciel varm velkomst til ham, når han gæster hans kommende hjemmebane.

TM Tønder kunne godt bruge et eller to point på søndag. Holdet skal formentlig hente nogle point i de sidste tre kampe, for at undgå den direkte nedrykning. Skal det være søndag, skal flere ting gå op i en højere enhed. Omvendt har holdet i de seneste to hjemmekampe mod Randers og Sønderjyske, vist en fantastisk vilje og herlig fight – holdet har aldrig givet op og i begge kampe leveret et vildt comeback. TMT har stadig to point ned til Randers på den direkte nedrykningsplads, og to point op til Skanderborg, så en lille overraskende sejr på søndag vil være forrygende!

Og hvem ved – tidligere har TM Tønder voldt store problemer for BSV, hvem husker ikke pokalkampen for år tilbage, hvor TM Tønder sensationelt var ved at sende storfavoritterne fra Bjerringbro ud af pokalen.

Situationen for BSV i toppen af rækken betyder, at de skal have to point, for at holde trit med TTH Holstebro på 2.pladsen. Holdet er 1 point efter TTH og 1 point foran Skjern på 4.pladsen. BSV har vundet de sidste to kampe – senest med 30-29 over Aarhus og tidligere 31-28 over netop TTH.

Søndag er det en ny match! Holdet har i de seneste mange hjemmekampe oplevet et fantastisk hjemmepublikum. Det bliver nødvendigt med massiv opbakning på lægterne, hvis der skal hentes point. Derfor – kom i hallen og støt vores hold, og oplev store profiler fra håndboldverdenen i Tønder.

Kampen fløjtes op klokken 15:00, og denne gang er det Michael Søgaard og Thomas Nielsen, der dømmer i Tønder Hal 2.

Se flere populære nyheder fra TMTH.dk

Fem nye TMT-spillere vælger at bo i Tønder

Hele fem af de nye spillere på Tønder Kommunes elitehåndboldhold har...
4 uger siden

TMT pressede KIF

KIF Kolding var kun sekunder fra at rykke ned i 1.division...
2 dage siden

Nederlag i Toftlund

TM Tønder stillede op, uden Casper Madsen, Jonas Wilde og Mathias...
6 dage siden

TM Tønder spiller på fredag

Jaris Tobeler kom til TMT fra HC Empor Rostock, der i...
2 uger siden

TM Tønder slår Rostock

Det var en noget svingende præstation af TM Tønder, da de...
2 uger siden

Madsen er tilbage

Casper Rahr Madsen har de seneste knap to sæsoner siddet udenfor...
1 uge siden

En weekend med det sociale i fokus

TM Tønder har i den forgangene weekend været på træningslejre i...
4 dage siden