Forventet nederlag

TM Tønder kom flyvende fra start og spillede en gang hurtig håndbold, som gav Nordsjælland problemmer. Alle gæsternes fejl blev straffet med kontraløb, og med lidt koldblodighed havde vi ført 5-2 efter 7 minutter, chancen var der. I stedet tog Mathias Møller over hos NH, og når han kommer tæt på sin modstander og kan sende bolden rundt om kroppen på forsvarsspilleren, er han bare utrolig scoringsikker.

7-7 midtvejs i en fin 1.halvleg, men nu kom NH i teten, og 7 minutter før pausen kunne Møller score til 8-12. Den føring holdt til pausen, hvor stillingen var 12-16, men TM Tønder havde spillet en rigtig fin 1.halvleg og uafgjort havde såmænd været et ganske fortjent resultat ved pausen.

Efter pausen havde TMT 2-3 chancer for at reducere, men i stedet var det igen Mathias Møller der lagde for. Med 4 mål i streg mellem 38. og 42. minut lukkede NH kampen og bragte sig foran 15-24. TM Tønder spillede sig frem til masser af chancer, så spillemæssigt var vi bestemt med, men en blanding af dårlige afslutninger på 100% chancer og godt målmandsspil af gæsternes keeper, gjorde bare at afstanden steg på måltavlen.

Derfra fik reserverne så lov til at spille. Rasmus Clausen scorede på sit første forsøg og Kasper Fey brugte det sidste kvarter på at vise sig flot frem med tre flotte fløjmål. Det endte dog med et nederlag på 23-34, men det kunne altså være blevet meget tættere med lidt mere koldblodighed foran målet. Omvendt er der jo en grund til at Nordsjælland ligger hvor de ligger.

Vi takker alle der havde købt støttebilletter, det gør virkelig en forskel, og vi ønsker jer alle en glædelig jul, samt et godt nytår.