Tirsdagsbrag i hal 2

Tirsdagsbrag i hal 2

Tirsdag aften  kl 19.30 , løber TM Tønder’s unge 3 div. på banen i Tønder hal 2. Dagens modstander er ikke mindre end rækkens nr. 2 Kerteminde HK, så en svær kamp venter morgendagens stjerner.

Det er 2 hold som hver især har brug for point, vi fordi vi meget gerne skulle sikre en større afstand til 9 pladsen, som kan komme betyde kvalifikation om at blive i rækken. Kerteminde skal have point for ikke smide deres 2 plads væk som betyder kval til 2 division, de kan faktisk også stadig nu den direkte oprykning.

Vi fik tanket godt med selvtillid ovenpå sejren over Stenstrup med kun 7 spillere, og det skal vi tage med indtil kampen, ligesom vi skal finde samme fighter hjerte frem igen, så kan vi byde gæsterne op til dans.

Den første kamp i denne sæson var mod Kerteminde tilbage i september og den endte 31-31, men meget vand er løbet i åen siden. Men faktum er at de råder over et rigtig godt hold, og som har fortjent at indtage placering som tophold. Når det så er sagt, fik vi jo tanket godt med selvtillid ovenpå sejren over Stenstrup med kun 7 spillere, hvilket vi tager med indtil kampen, ligesom fighter hjertet findes frem igen,

Vi stiller op til denne kamp med lidt flere end 7 spillere, og er klar til at tage de 2 point , men vi har brug for den 8 mand – så udskyd tirsdagskaffen til senere på aften, kom i hallen og støt drengene – de har fortjent det.

Håber vi ses, tirdsdag aften kl. 19.30 i Tønder hal 2

Mvh

Træner Brian Smidemann